21 жовтня, 2008

ДН '08 - підсумки

Рік 2008 - ще один День народження - звісно, коли їх все більше і більше на пам’яті, то вже не так прикольно як колись, в дитинстві. Проте цей День народження пройшов легко, а тому я його записую в число вдалих, та й подарунків надарували немало (знову ж таки не так очікувано, але приємно).

За кілька тижнів до, мене почала гризти думка що б то такого придумати на День народження. Святкування вдома не пре (особливо та купа посуду яка після нього залишається). Залишалося або піти в якесь кафе-піцерію, або вибратися на природу. Останнє сильно залежало від самої погоди, тому і заглядали ми на прогноз часто-часто. І все склалося - погода на вихідні була просто фантастична, а в неділю взагалі було +20 з копійками вдень.

В першопочатковому варіанті шашликів не планувалося, проте не завжди стається так, як планується, але не можу сказати що вийшло погано - швидше навпаки. Це було єдине, про що слід було подумати наперед, і за нас про це подумали :). Ми ж скупилися всім решта потрібним на пікніку, і понесли себе в ліс, недалечко від хати у складі мами-тати, Петрик, Надька, Анна і я.

Чесно тягали дрова, і було дуже тепло (я ходив у майці)


Ліс о цій порі - взагалі краса (яку можна використовувати на заставку робочого стола, що я успішно і роблю)


Ну і гарна компанія - завжди запорука гарної гулянки. Ми об’їдалися, валялися на траві, насолоджувалися компанією один одного (на фото), грали в стару-добру "собачку" (і хто там грозився бути собачкою весь час? :) ) і ще якісь ігри з м’ячем вигадані по ходу самої гри.


А ще пробували використати новомодну систему для смаження шашликів - з алюмінієвими тримачами і поперечками. В результаті шашлики три рази падали в костер, зате були продизенфіковані неактивованим вугіллям ( у горах ж усе стерильно ). З заходом сонечка (відразу стало холодно) попакували манатки, попалили сміття і рушили додому, відпочивати. Чим не ідеальний варіант святкування ДН?

Тепер про подарунки:
- Анна подарувала крем після гоління (звісно, Адідас) і великий великий пухнастий кольоровий офігенний плед (мусимо подякувати Івану Д. за грандіозну ідею - тепер нам набагато тепліше сірими осінніми вечорами);
- мої батьки подарували (традиційно з фальстартом на 1 день) зимове взуття і 2 сорочки (за взуття ми були в повному шоці - але батьки вгадали капітально);
- Аннині батьки - сорочку і светер-безрукавку;
- Надька й Петрик - комплект постільної білизни (друзі-практики це круто :) );
- Софійка і Іван пост-фактум подарували картину Львова (з трамваєм, тісними вулицями і страшними вікнами в центрі - все по законах жанру :) ), який ми будемо згадувати, коли переберемося до Франківська;
- на роботі отримав навушники Koss, 4 Гб-тну флешку і мікрофон.

Отак я і виявився забезпеченим одягом, взуттям, постіллю, косметикою, технічними засобами і позитивом :).

Позаду навіть вчорашнє виставляння на роботі, що само по собі також дуже класно (піца паті з пивом иа елементами фруктів). Всім дякую, мені 26!

2 коментарі:

AMA сказав...

Наступні святкування будуть не такі теплі і сонячні, зате з розряду Різдвяних ;). А тепер трошки перепочинку і щеб протягнути ці останні теплі дні :).
А ДН ми дійсно класно відсвяткували, до лісу тепер мабуть вже не скоро виберемось ;).

Yuriy P сказав...

Тобі вже 26... А я памятаю, ще так недавно ти грався в пісочку ...
:)))))