23 липня, 2009

А нам уже 5 місяців :)

Минулої п’ятниці нам виповнилось 5 місяців :). Аж не віриться, як швидко біжить час. Олеся вже починає проявляти свій характер і своє "ХОЧУ". Також з’являються певні вподобання. Ми вже повним ходом перевертаємось зі спинки на животик і навпаки :). При чому, якщо раніше перевертались таким чином, що ручка залишалась під животиком, то тепер вправно витягуємо ту свою рученьку. З превеликим задоволенням пересуваємось по дивані, поки в основному на спині спираючись на п’ятки, і піднімаючи дупку :). Повзти по-пластунськи у нас поки не дуже получається, хоча ніжки вже вправно підтягуємо до животика і спираємось на ручки, а от підняти животик поки не виходить.

Емоції - то взагалі окрема історія. Емоції ми виражаємо у всьому, при чому все написане на обличчі крім того озвучується. І то таким звуком, що іноді закладає вуха, але загалом дитина у нас позитивна і всіх зустрічає своєю чарівною беззубою посмішкою :).

- справжня, беззуба посмішка

Також минулого тижня ми почали вводити прикорм, бо Олеся влаштовувала вже справжні шоу за столом, коли ми їли :). Почали з яблучного сочку, незважаючи на всі теперішні постанови. Сочку було замало, тому ввели ріденьку гречану кашку з грамулькою вершкового масла. Їмо зараз по 10мл тієї кашки, але їмо, і спокійніші стали помітно.

Пробуємо сідати, але поки самій не дуже получається, та ще і має на це все час. Розказуємо цілі історії, правда поки окремими звуками та складами, зате з якими емоціями :). Одним словом ми ростемо і кожного дня навчаємось робити щось новеньке і цікавеньке.

- улюблена вправа в наші 5 місяців

А ще ми вже майже як два місяці як пересіли з коляски у возик (та ж коляска, тільки перескладана), обожнюємо дивитися на зелені листочки, їздити по парку, і сидіти в батьків на руках.
- у возику - найзручніше

- в мами на руках - найкраще

- але і без тата не обійтися :)

4 коментарі:

Lady Engineer сказав...

Чарівна родина, тьху-тьху на вас :)

AMA сказав...

Дякуємо,і що сплюнула також :)))))!

Sofiya сказав...

Доця-красуня, а її усмішка заставляє усміхатись всіх навколо )))

Unknown сказав...

фотка де Олеся тримає ніжку - це просто СУПЕР!!! відсилайте на дитячі кастинги, вона у вас прикольно фотогенічна. ;))) а фотка там де з татом - де там Олеся? чи пуста коляска і щасливий тато чи що .... ;))))))