17 липня, 2008

Вихідні і Воллі

Два тижні назад ми провели вихідні у Львові. Оце все збирались написати про ті вихідні, та ручки не доходили, але все ж враження залишились, тому як то кажуть - краще пізно, ніж ніколи ;)!

Вихідні були цікавими і мабуть найяскравішим моментом вихідних були відвідини кінотеатру та мультик "Воллі", який почали показувати як раз два тижні тому :).
Софійка тих вихідних поїхала додому і взяла на себе відповідаль ну місію придбання подарунка для нашого тата на ДН, йому вже стукноло 50, і мамі 50, а мені 25 ;). Хух, тепер з полегшенням можна сказати що ми пережили першу серію ювілеїв, наступний буде у Софки наступного року, але поки ми живемо, бо то ще рік.

Так от, у Львові на ті вихідні ще залишився Андрій Б., з яким ми і компаніювались.
В суботу вирішили однозначно піти в кіно. Подумали, що варто йти на Театральну, за одно і прогулялись Стрийським парком та пішачком побрели до центру. По дорозі мене спіймав запах дерунів і, ну не можу передати цього відчуття - я просто вмирала, як їх захотілось. Ото брели ми по цетру Львова і приглядувались до всіх кафешок, де могли бути деруни. Але спершу вирішили купити квитки на сеанс, а потім пообідати. Коли прийшли в кінопалац, то виявилось, що квитків на "Воллі" уже не залишилось зовсім, що і штовхнуло нас до рішення поїхати в кінотеатр ім. Довженка.

Та відчуття голоду посилювалось, а всі на той момент вже хотіли тільки дерунів ;). Бродили ми по тих кафешках, бродили, так нічого путнього і не знайшли. Бо якщо кафе було нормальним, то дерунів там точно не було. Так ми і поїхали в "Таксі Марсель" на В. Великого і зробили дуже правильно, бо поки ласували дерунами, то пройшла сильна злива, з громами і блискавицями, одним словом все як належить літній грозі. Правда і в цьому кафе не обійшлось без приколів, бо коли офіціантки несли нам довгоочік увані тепленькі деруни, то одна другу ненароком штовхнула і Романова порція розсипалась по підлозі. Ото довелось нам чекати ще і роз’їдати мій тарель на двох, поки не принесли належне коханому чоловікові ;).

А потім було найцікавіше - "Воллі"! Ми залишились просто захоп лені цим мультиком. Попередньо читали про його створення у журналі "Популярна М еханіка" і знали, що мультик буде не абищо. Скажу відверто - ми не залишились розч аровані. Мультик наповнений глибоченним змістом, абсолютно відсутня агресія та злість, що так притаманні сучасному кінематографу. Наповненість просто чудними та кумедними дрібничками - це саме те, бо ми досі згадуємо деякі моменти і щиро сміємось.

Всім хто ще не бачив мультика - дуже рекомендуємо таки переглянути його, повірте цих дві години не будуть витрачені даремно. Правду казали, що мультик хороший і д ля дорослих і для дітей :).

В неділю мене все ще не покидало бажання поласувати дерунами, тому я таки їх приготувала, але власне домашні, суто з картопельки і без кабачків. Приємно було бачити здивування чоловіка, який проснувся зранку і не міг второпати, коли я таки встигла ;). Але і приємно було ними ласувати. Висновок - все таки домашня їжа на багато смачніша і точно корисніша :).

Потім ми пішли в гості до Андрія Б. дивитись Формулу-1, під час якої знову пересиділи літній дощик. А після подались до парку Культури, там був концерт і мали виступати "Гайдамаки". Так звук був просто дуже потужний, але виступали якісь польські гурти, тому рідних "Гайдамаків" ми не дочекались :).

Так і пройшли наші вихідні. Було цікаво і гарно і ми ними абсолюбтно задоволені. Попереду ще одні, яких чекаємо не менше, бо надто вже стомлені і хочеться просто як мінімум добряче виспатись :)!

4 коментарі:

Unknown сказав...

Запахли ваші деруни аж в Запоріжжя!!!! і так захотілось, що кидаю роботу, біжу додому готувати ..... ;)

Yuriy P сказав...

Мені мультик теж сподобався. Він і смішний і крім того там багато проблем висвітлюється ...
Деруни мені нагадали, що пора йти на обід :))

Yuriy P сказав...

І ще одне - я не знаю що я наклікав, але мені ваші пости повністю приходять на пошту. Приємна несподіванка, бо після того як ви його засекретили, гуглРідер нічого не показує.

Roman LuVR сказав...

Надя сказала, Надя зробила - і пропала з месенджерів - мабуть уже деруни доробляє!

Ну Юра, нема над тобою контролю! Їсти аж в 4 годині!!!

Радий що тобі це подобається - то я додав всіх 10 читачів цього блогу в список розсилки на емейл :). Якщо прийде ще хоч один читач - буде халепа :)