21 липня, 2008

Маленьке щастячко на радість батькам

Сьогодні ми були вже на другому УЗД з моменту, коли дізнались чудову новину. Тепер у нас росте маленьке щастячко, якщо конкретніше - то у мене в животі ;). Привезли собі з відпочинку у Туреччині такого собі маленького Турченятка (не сумнівайтесь, дитинка буде викапаний татко, бо вже і поводиться точнісінько так ;)). Вперше дізнались після моря, та все ж не вірилось. Зразу ж пішли на обстеження і УЗД показало манюсіньку дитинку розміром 5,3мм, лікарі назвали її - плідний мішечок, а ми вже казали - наш хлопчик, бо знаємо, що буде хлопчик ;).

Сьогоднішне дослідження показало, що у нас росте міцненький здоровенький козачок (знову ж, лікарі цього ще не бачать, але ми то знаємо ;)). Лікарка сказала: "Ну у вас і пострибунчик, ану дивіться, вушко собі ручкою чеше". Ріст нашої малечі 41мм від тім’ячка до копчика, а ще в нього вже є носик і видно як б’ється сердечко :). Маленьке чудо і щастячко батькам - спершу навіть не повірила, що це таки у моєму животі :). Термін у нас вже 11 тижнів. Дочекатись не можу, коли буде видно животик, буду відчувати його рухи і коли закінчиться те подібне на токсикоз ;).

Р: чесно не думав що на УЗІ так прикольно все видно... видно як стукається серденько (а воно при цьому стає просто білішого кольору, але видно добре-добре!, і стукає часто-часто), і видно 2.1 мм носової кісточки, і ручки ножки які ще також в міліметрах, але вже добре видні, і дитина бігом бігом собі там рухається і щось витворяє, - відчуття не передати!
І маленька поправка - лікарка спершу казала про "пострибунчика", а потім вже дитину називала "козаком", додавши впевненості в тому, хто в нас буде.
І відразу поправка - якщо буде дівчинка, ми її будемо так само любити. Просто хлопчику ми вже придумали імя, з дівчинкою важче :)

Вже в середу ідемо ставати на облік, сподіваємось це буде скоро і без лишніх непотрібних очікувань.

Але як би там не було, ми з нетерпінням чекаємо на поповнення у нашій сім’ї, тепер нас троє :). А поки готуємось до того, аби бути добрими батьками і тільки уявляємо, як там добре нашому маленькому (поки що) щастячку.

10 коментарів:

Lady Engineer сказав...

Хлопчик, дівчинка... Оскільки пострибунчик і поводиться, як тато - то буде татова дитина :) Вітаю :) Ви щасливі :)

AMA сказав...

Дякуємо, дякуємо, думаю ваше таке щастя теж вже не за горами ;). А взагалі давайте наздоганяйте і підемо відпочивати майже паралельо :)))!

Unknown сказав...

Здоров"ячка мамі + щасливому дитяку!!! Його вже так люблять, які хороші батьки!!! будете на наступному УЗД просіться фотку, я чула, що дають. ;))))) купа вітань. ростіть здорові.

Unknown сказав...

P.S. цирк зі мною. ДИТЯТКУ малось на увазі. ;)))))

Jio сказав...

вітаю-вітаю-вітаю!!!
молодці!!!
дітки то супер (особливо коли дузє малєнькі)

оце урожайний період пішов у ау-99...;)

Roman LuVR сказав...

дузззе вдяцні!

Jio сказав...

я от тут вчора подумав, і ось:
прикольно можна козака назвати
А(нна)Р(оман)ТУР(еччина)

п.с. чи я си гоню?

Yuriy P сказав...

Вітаю, вітаю... Тепер Роману буде з ким бавитись машинками :-) або Анні ляльками :-)

Roman LuVR сказав...

ідея прикольна :) але в нас варіант
Т(уреччина)А(нна)Р(оман)АС - тепер (завдяки Вані) будемо знати розшифровку

ну якщо буде варіант з ляльками, то тре буде імя складати з цих самих букв, ТАСЯ, чи що :)

Jio сказав...

класно!
ваш варіант значно більше український ніж мій (я ше про Артема думав...)
;)