24 вересня, 2008

Перші стусани нашої малечі :)

За останню добу сталось кілька дуже вагомих для нас подій. Так от, вчора ввечері я вперше добряче відчула стусани нашої малечі :). Чесно, вже давненько задумувалась, коли ж нарешті відчуватиму дитинку в собі, а вчора, вже коли майже заснула, відчула такі приємні рухи :). Описати їх словами дуже і дуже важко, це щось схоже на лоскотні легенькі копнячки зсередини живота :), але дуже і дуже приємні :). Наш татусь каже, що давно вже відчував ці стусани прикладаючи руку до животика, але вони були дуже легенькі :), а я ось ніяк не могла відчути цього задоволення, та нарешті таки дочекалась :).

А сьогодні ми також ходили на УЗД і дізнались, що в животику росте донечка :). Так так, у нас народиться дівчинка! Ми досі думали що хлопчик, навіть звертались до дитинки, як до хлопчика, а от і ні, виявилось, що таки донечка :). Вага нашої малечі по результатах УЗД ~388 грамів +/-57гр :)))!

А ще нам сказали, що дуже ймовірно наша дівчинка народиться не 14-15 лютого, як ми очікували, а 4-го, що нас також потішило, і у нас насправді вже 21-й тиждень, а не 20-й. Одним словом суцільний позитив :). Фотки, нажаль, зробити не змогли, бо у лікарки не було ні плівки ні паперу, зате самі надивились на нашу крихітку :). Дуже добре було видно хребет і серденько, також гарні довгі ніжки і ручки ну і звісно голівку.

Ми дуже раді що у нас буде донечка, це перша і люба дитинка, пізніше подаруємо їй братика ;). Ось уже будуть бантики, косички і платтячка, а ще купа ляльок :). А поки треба придумати ім’я, щось гарне і милозвучне.

5 коментарів:

Roman LuVR сказав...

чесно не віриться що це все про нас, про себе, і про нашу сімю. Дівчинка стала до певної міри несподіванкою - надто настроїли себе на хлопчика, хоча останній "симптом" був правильно трактований С. - "а ти впевнена, що в тебе хлопчик?" як реакція на кислотного кольору рожевий гольф, який Анна собі викупила минулого тижня :)

Кілька годин пішло на усвідомлення нового факту. Мені було троха не по собі, бо я якось чітко уявляв як виховувати хлопця, а от з дівчатками складніше... Але зате наша мамочка краще знає як поводитися з дівчатками, тому все буде ок.

Приймаються пропозиції гарних і обовязково українських імен для дівчаток. Ми свої варіанти поки не будемо називати

Unknown сказав...

Вітаю щасливих батьків! Імена порадити не можу :)
Особисто ми відштовхувалися від того які емоції нам приносить ім"я. Як правило це було зв"язано зтим на скільки нам подобаються наші знайомі з тим самим ім"ям. Ну і звісно щоб воно підходило до ім"я батька.

Lady Engineer сказав...

Та я оце просто пожартувала )))
З іменами все проще: Гугль каже, що 2-го лютого іменини Інни, 6-го - Ксенії та Оксани (що, по суті, одне й те саме). Якщо хочете власне українське ім’я - то, думаю, все зрозуміло, яке я пропоную :)

Roman LuVR сказав...

>> ага, і ми ті самі критерії уже використовуємо - імя має подобатися, перебираємо всіх всіх знайомих з тим імям, перевіряємо як звучить прізвище-імя-по батькові ;)

>> Гугль то тема. спробував шукати ще - наприклад http://www.aratta-ukraine.com/sacred_ua.php?id=44. Дівчинку можна назвати Вістою чи Долиною. В першому випадку думаю всі ви подумаєте що це на честь операційки,а в другому - на честь рідного міста. Помиляєтеся - це давні українські імена. До речі, Федора це ж тепер тоже з операційкою асоціюється, що за часи, що за нрави

Jio сказав...

вітаю!
стусани це круто - особливо коли прикладаєш вухо до живота, а тебе звідти неслабо так копають ;)

щодо імені - мені подобається коли день народження і день ангела не збігаються в часі, а розкидані, наприклад кожні півроку - ДН або іменини

у вашому випадку - перші дні останнього місяця серпня іменини Емілії та Христини