15 лютого, 2010

Найкращі фільми 2010

Вчора ми подивилися Аватар... Н-е-й-м-о-в-і-р-н-о! Після фільму закрадається думка "на Землі сіро і похмуро, хочеться жити на такій планеті" :) Звісно, це художня вигадка. Звісно, природні дива, які є на нашій рідній планеті, неможливо перевершити. Але браво художній вигадці! Браво людям, які зробили казку реальною на 2,5 години. Заставили поринути у світ красивих, кольорових, яскравих подій, єдності природи і живих істот, справжніх почуттів і єднання!

нічний ліс. не підсніжники, але красиво!!!

Аватар стає номером один в нашому списку найкращих фільмів 2010 року. Ми пробували згадати фільми, які нас вражали так само сильно, - список получився доволі короткий. "Трансформери-2" - не дотягнули. "2012" і "День, коли земля зупинилися", - дрібна пародія на серйозне кіно (спецефекти, звісно, спецефектами, але вже типово і проїлося). Вражали "Пірати Карибського моря - 2", "Хроніки Нарнії - 1", "Хенкок". З мультиків - "Уоллі". З історичного кіно - "Єлизавета", "Острів", "Цар" (останні два дивилися "пачкою")

А давайте пропонувати і вибирати найкращі фільми року 2010 разом? Ми забукмаркаємо цю статтю і дамо на неї пряму лінку додали окрему сторінку для цієї статті . Якщо вам сподобалося кіно - пропонуйте, і воно буде йти в опитувальник, який додається. Більше думок - цікавіше. Переможця визначимо самі. Голосувати можна багато разів (по мірі виходу фільмів). Будьте чесні самі з собою, і цікаво, що получиться.

3 коментарі:

Yuriy P сказав...

Аватар - це просто круто. Весь фільм на одному диханні.
Жаль що в нас 3D відкрився після того як я його побачив )))

Jio сказав...

+2 від Дячишинів ;)
реально - кращого фільму не бачили...

Roman LuVR сказав...

голосуйте, голосуйте (форма для голосування в лівій колонці)!