22 лютого, 2010

Рік і новий імідж

Олесі - рочок! Ми вже разом рік і 9 місяців, рік - поза маминим животиком... Не віриться, що так швидко пролетів рік, але стільки всього уже є згадати, розповісти, пригадати і посміхнутися. Ніколи не любив малих дітей, але з своїм чудом таке не працює :) Ми щиро бажаємо Олесі міцного здоров’я, рости такою оптимісткою, якою вона зараз є, зберігати своє позитивне ставлення до світу, і щиро до нього посміхатися! І хай світ посміхається у відповідь!

Дні народження в нас без подарунків не обходяться, а так як ми поки єдина і сама любима онучка, то багато подарунків було просто гарантовано. Мама і тато усе покупляли наперед (нарядне платтячко, надувні кульки), а на ДН іще докупили іграшок. Ввечері перед Днем народження надували кульки, - Олесі дуже подобався сам процес, а коли вона потім помітила ціле ліжечко надутих кульок, то відтягнути її було важко :)

повне ліжко щастя, а біля ліжка щастя ходяче :)

Кульки кольоровими хмарками порозвішували по хаті, і все було готово до ДН :). Звісно, Олеся ще не розуміла, що сьогодні в неї День народження, але подарунки приймала охоче:
- коника-гойдалку від хресної та вуйка;
- срібну ложечку від хресного;
- золоті кульчики, книжку та іграшки від бабусі-дідуся;
- ровер на 3 колесах від бабусі-дідуся;
- книжки з казками від тьоті Наді і дяді Олега;
- смску від дяді Костіка.

І того ми вже вміємо на конику кататися (і обожнюємо, як він співає Hi, Cowboy), з ложки їсти і кидати нею, книжки гортати, телефоном бавитися (вміємо приставляти його до вуха і казати Ало на своїй мові), і  на ровері сидіти (до педалей поки самі не достаємо, треба їсти кашу) :)

нарядна іменинниця

на конику цікаво ...

... і весело


юний велосипедист

На вихідних ми їздили додому (збирати привітання і подарунки :) ), а по приїзду назад - поміняли імідж. Маєте ідеї ? 

(далі буде)

5 коментарів:

Lady Engineer сказав...

Вітаю вашу малечу! Щоб росла щаслива і здорова, мамі, татові і цілому світові на радість!
Happy Birthday to Olesya :-)

Yuriy P сказав...

Вітаю Олесю і батьків, всього вам найкращого!

AMA сказав...

Щиро дякуємо за вітання :)!!!

Unknown сказав...

Вітання із Запоріжжя!!! Ви знаєте, бачу рідко вас і то на фотках. так ось. перші фотки Олеся дуже подібна на Анну. фотки після пів-рочку - Олеся чітко вилитий Роман. а от зараз, ваша Олеся - це Олеся. видно, звичайно, і батьків. але все таки більше є Самої Олесі. Здоров"я вам і радості!
П.С. ота лисенька Олеся як сиротиночка.

AMA сказав...

І не кажи, ми теж не могли спершу ніяк звикнути ;), але ця сиротиночка раду собі дає добре :)!