28 грудня, 2006

Передноворічне свято уже в тімі

Перше і головне - свято вдалося :-). Недаремно стільки обговорювалася організація, все було на рівні, не розважався тільки той, хто не хотів цього робити, умови для гарного настрою і якісного відпочинку були всі - а тепер по-порядку.

Побачене сподобалося як тільки вийшов з автобуса - ресторан "Озеро" виглядав ш-и-к-а-р-н-о, як в кращих зразках фільмів про буржуазію. А ще хто не бачив - уявіть собі що на площадці перед рестораном стояв самий справжній вертоліт, дівчатам навіть дозволили в ньому пофотографуватися. Перші кроки всередину тільки додали позитивних емоцій - так само шикарно ... Якось довелося побачити меню - ціни відповідають побаченому, тому якщо хочеться салатику за 60 гривень - ласкаво просимо ;-).
Обстановка інсайд - поб'ю якщо скажете що не подобаєтьс
я :-). Лампи створювали тільки імітацію освітлення, насправді світло йшло від ламп під підвісними потолками - гарно, затишно якось. Стіл також не розчарував, відразу скажу що їсти було що, випивка мала тенденцію підозріло пропадати, біле вино пропало відразу, але хто хотів - знаходив чим би підняти собі настрій. Фотки не додаються, бо не люблю фотки столу :-).
Перший захід до столу получився дуже стриманий - всі ще відходили від роботи. Ведучий на початок здався трохи пошлуватим, сприйнятий був прохолодно. Не надовго. Разом з діджеєм відпрацювали на всі 100. Ведучий і співав, і танцював, і говорив не замовкаючи - працювала людина на славу. І люди в нас то що треба - вміють відпочивати, і роблять це гарно. Танцювали майже всі, джага джага зажигала - музика була підривна, жа-а-арко було страшно, а на дворі - мороз. Holly Dolly в виконанні Юри П. чи Плисюка Ю. - це треба бачити, знайду фото - доліплю тут же, бравісімо. Олег О. чи Ониськів О.
виявився рокером в душі і фаном ЕйсіДісі в реальності - коньок з ногою получається в нього як в оригінала :-).
Конкурсів було багато, запамяталися змагання команд Рекса і Хряка
(символи минаючого і нового років), коли перший біжить наливає, другий випиває, третій закусує, четвертий наливає випиває закусує, і далі по колу; старі добрі казки на новий манер як то Жи і Бу Ді і Ба, і По Во Рі, і Ви Рі Ве Ве :-). Льоша Н. чи Нікітін Л. тепер нове лице Союзу Серв (дякувати Богді за креативчик) - фотку не причеплю з відчуття гуманності :-) - но суть була зняти коробку від сірничків, яка до того старанно надягалася на ніс, - з того ж таки носу, причому без рук, зусиллями тільки мязів обличчя (я в цьому завданні пролетів ;-) ). Щасливі діди морози на своє свято - див. фото. Закінчилося дійство десь біля години першої ночі, враження - супер. Цей довжелезний стіл запамятається надовго, з Новим роком, 2007!

4 коментарі:

Unknown сказав...

Вітаю дуржній колектив Софт-Серва з новим роком! рада, що у вас він розпочався так рано. тільки у вас появляться нові вакансії - типу менеджерів по туризму - маякайте, я ваша. а то в нас так святкувати н е вміють і н е хочуть. фу на них усіх. коли новий рік поичнається завчасу, т о і робота робиться веселіше! ще раз усіх вітаю!!! МОЛОДЦІ!!!!

Yuriy P сказав...

Так відірвались ми на славу. Ресторон просто вищого класу. Це давалось взнаки у всьому - оформленні, обслуговуванні, прикольна танцювальна площадка, і зоввні гарно ...
P.S. Я так відтеліпав головою що тепер шия болить.

AMA сказав...

Легко, просто, весело, живо, красиво і просто шикарно :)! Вечір дійсно супер, спогади залишаться на довго :). Шкода, що вечір закінчився, але якщо такий гарний початок святкувань, то з великою надією сприймаються всі грядущі свята :).
Вищий клас, це словами не описується :)!!!

Andriy Babala сказав...

Та, ресторан був справді вища кляса.
Як на мене, в тамади жарти часом були трохи примітивні, але артистичність і веселість просто супер...