29 грудня, 2006

Довгоочікувана інфа

Привітульки мої любі :)!

Стільки коментів про те, що, новин ніяких і взагалі жодних апдейтів на блозі, а людям потрібна інформація ;). Тому пишу для Вас, і сподіваюсь Вам це подобатиметься!

Найперше розпочну з того, що в моєму житті настав новий етап, майже поряд з початком Нового Року :). Збулась давня заповітна мрія, тепер я маю широкий простір для реалізації всіх своїх задумів і бажань ;). Залишається тільки сподіватись, що надалі все буде добре і життя радуватиме тільки приємними несподіванками.

Ну що ж, свята наближаються і вже по-трохи відчувається цей ейфорійний настрій (хоча і дуже глибоко), але все ж, сьогоднішіній день подарував нам трішки снігу, а це вже куди більше схоже на справжню українську зиму :). Всі розмови кружляють довкола єдиної теми - Новий Рік та Різдв’яні свята. Приготування йдуть повним ходом усюди, та от шкода, що вже нема зимових канікул, як давно у школі :), коли можна було розслабитись і добряче відіспатись. Цього року нам світить робота, на другий же день після святкування Новрого Року. Уявляєте, як це буде важко ;)? Але ж ми витерпимо, ми ще і не таке переживали ;) і зрештою, Новий Рік таки того вартує :)!

До речі, святкування на роботі якраз в самому розпалі, хоча для дружнього колектуву SoftServe, а саме для тіму MS Solutions вони вже встигли і закінчитись. Натомість "Уніплит" сьогодні буде "зажигати" ;))). Шкода тільки, що такі жлоби - 70 чоловік у приміщенні для 20, максимум 30 людей. Але наш народ гордий собою і навіть за таких умов відпочине на повну, ажде не кожного дня фірма влаштовує паті ;). Тому, причетним бажаю успіху і відпочити на всі 100%.

А от, тепер уже рідний, SoftServe - БРАВО!!!!! Шкода, що не існує жодної змоги проводити тренінги на тему організації вечірок, бо тут є що показати :).

Бажаю всім Веселих Свят!!! Не падайте духом дорогі ;), все у нас буде в шоколаді, тільки нам треба цього хотіти!

1 коментар:

AMA сказав...

Blogger Roman LuVR said...
Оце вже тема! Так тримати!
Заінтригувала "новим етапом" - це про нову роботу? І саме прикольно що головне святкування - справжнього Нового року - ПОПЕРЕДУ, і я ще почекаю 30 хвилин з копійками, аби вийти з роботи і почати заряджатися новорічним настроєм. А завтра ми йдемо по ялинку, до речі, то настрій наженеться - обіцяю ;-) приєднуйтесь хто хоче :-).
З Наступаючим, 2007!

29 грудня 2006 6:36

Blogger Yuriy P said...
Ласкавомо просимо в наш колектив. Ми як працюємо так і відпочиваємо ...
P.S. А прикольно ми на дансполі відірвались :-)

29 грудня 2006 7:18

Blogger Andriy Babala said...
Велкам в МСС.
Ти з нами тут всього біля місяця - а враження таке, ніби 2 роки. Ще ніхто так гарно не вписувався в наш колектив...

Готуйся, що Тебе скоро також почнуть називати частиною франківської діаспори, клану, банди... :-)

З Новим Роком!

29 грудня 2006 8:21