27 лютого, 2007

ВЕСНА - ПОРА ВІДРОДЖЕННЯ!!!

Як всім відомо, весна приносить оновлення і відродження у світ після холодної зими, відпочинкової пори, сплячки для Землі :). Перші сонячні промінчики пробиваються крізь густі хмари і згодом вже заполоняють ціле небо, даруючи таке улюблене всіми нами тепло. Не даремно більшість людей обожнюють весну, адже і самопочуття і настрій, звичайно якщо Ви оптиміст, покращується до максимуму, а іноді просто зашкалює. Цей чудовий світло-зелений колір життя, який можна помітити усюди - і маленькі листочки на деревах і травичка, яка мов ніжне покривало вкриває землю, милує око. Весна вбирає наші краї у святкову одіж і Земля випромінює життєві сили, набиратись яких може кожен, залежно тільки від бажання ;).
Так от не тільки люди відчувають цей прилив довгоочікуваної відлиги та потепління, але ж і тваринки і рослинки. Так і наші кактуси, мабуть відчуваючи весну, вирішили принести щось нове і дуже гарне у цей світ- своє потомство :). Як висловлюються друзі - кактуси забрунькувались, шкода зараз тільки не маю тої чудної світлини, коли дітки (маленькі кактусенята) тримались своєї мами ;), бо на разі, зусиллями неземними вони відділені від неї і кожен отримав можливість розвиватись самостійно. Враховуючи, що батьківський кактус виявся дуже плодючим, і маленьких, ну просто надто багато, місця не достатньо, щоб розсадити кожного окремо, тому всіх, по можливості, поки розміщено поруч :).
Всі бажаючі завести кактус у своїй господарці (себто на робочому місці) запрошуються до співпраці. Кактус можна забрати безкоштовно, єдина прохання, аби бути спокійними за подальший розвиток виплеканих наслідників - посадіть дитя у горщик і не надто підливайте, точніше до квітня взагалі не підливайте ;). Тоді він порадує Вас гарними квіточками і довгими колючками наступної зими ;).
І на додачу, до Вашої уваги маленький елемент робочого місця, який зараз дуже милує око, і просто розслабляє ;).

ПРИНОСЬТЕ РАДІСТЬ У СВОЄ ЖИТТЯ І ЖИТТЯ БЛИЗЬКИХ ВАМ ЛЮДЕЙ ;)!!!
До речі, велике Дякую Роману за кактус, а то я б і не бачила цієї краси ;).

1 коментар:

AMA сказав...

Roman LuVR сказав...
Вдаримо кактусами по весняному авітамінозу :-)! Ну як можна не тішитися споглядаючи таку красу? І конструктивна пропозиція - люди будуть доглядати за кактусами тільки тоді, коли заплатять за це якісь гроші, пропоную брати мінімум 5 гривень, я нарахував десь гривень на 100, буде гулянка?
всіх з святом весни, гормони вперед :-)
27 лютого 2007 5:33


Надюня сказав...
відчувається повальний наступ зелених друзів на нашій планеті, вони вже охопили собою Львів, зараз пробують розміститись в Запоріжжі в величезному ботанічному саду......
27 лютого 2007 5:39


AMA сказав...
Оскільки ми садівники починаючі, то може поки грошей брати не будемо ;)?

Надя, а давай ми тобі в Запоріжжя ще своїх кактусиків докинем ;))), на згадку БЕЗКОШТОВНО!!!
27 лютого 2007 5:47