06 лютого, 2007

До Дня Закоханих ;)...




Ось наближається дуже романтичне свято - День Закоханих, себто День Святого Валентина :), і знаєте, все частіше помічаю, що настрій романтичний, сповнений закоханості та світло-рожевих легких мрій :). Гарне свято, дуже його люблю. Воно ніби дарує надію, оновлює і просто оберігає два закохані серця, люблячі серця, які прагнуть одне до одного через віки, далечінь, через цілий світ... Найщасливіші люди - це ті, які зустріли свою половинку, яким вдалося впізнати те єдине, рідне серце серед океану байджості та нещирості, ті, яким через роки вдається берегти своє кохання, як найцінніший скарб і всі зусилля тих двох найрідніших у цілому всесвіті сердець увінчані винагородою власного унікального почуття - найбільшого їхнього щастя, смислу їхнього життя, яке одне на двох. Немає щасливіших, за тих двох, які живуть життя своєю любов’ю, які бережуть свій світ, які цінують його понад усе :).
Мабуть, хтось може сказати, що висловлювання надто пафосні і у реальності такого не буває - та я заперечу, стверджуючи, що це і є суть нашого життя :) і саме можливість переживати, відчувати і усвідомлювати цей скарб, що називається взаємним коханням, робить нас щасливими людьми :). Не просто щасливими, а найщасливішими у своєму світі, світі двох закоханих і рідних сердець.
Всім, хто ще не зустрів своєї половинки, бажаю якнайскоріше її зустріти і розпочати новий етап свого життя сповнений чуттєвими пережиттями палкого кохання ;), гадаю це актуально в переддень такого чудового свята :), а всім хто вже став щасливчиком, якому вдалось зустріти ту частку життя, якої так не вистачало :) - бережіть свою любов, віддавайтесь їй повністю, що ще в цьому житті може вартувати так багато, як не це чудове почуття, яке і є щастям ;)?


P.S. Велике ДЯКУЮ мому коханому за те, що знайшов мене! Немає нікого і нічого ціннішого за тебе у моєму житті :) ...

1 коментар:

AMA сказав...

Roman LuVR сказав...
svyato uze vdalosya,jakwo pochytaty post duze mylo i romantychno,z nagolosom na vikah i bezkinechnosti pochuttya.bezkinechnist,to,zvisno,duze malo ;) vzaemno,dyakuyu,pubichny solodky potsilunok
6 лютого 2007 4:27