16 липня, 2007

Відпустка в фотографіях

Хоча 4 з 7 днів відпустки був дощ, пройшла вона на ура. Вирішили дуже багато домашньо сімейних справ, а також (УРА!) здали на права. В середу будемо мати "шкуринки" на руках, з чим можете мене привітати (і Анну теж!). Серед іншого це дачно-грядкові клопоти, як то обірвати смородину, агрус, вишні, практикування водінню (тут окрема подяка Петрику за проявлену хоробрість, витривалість і терплячість :) ), не можу не розказати історію як я в дощ їхав по дорозі на компресорну станцію. Там в принципі люди і машини не водяться, а от нам попалася тітонька на велосипеді. Я чесно намагався її обїхати, але так як я водій - дуже початківець, то накрив її справжньою океанською хвилею :). А так як дорога тупикова, то після того довелося їхати тітоньці назустріч. Мені було дуже соромно, довелося опускати сонцезахисний капелюшок, аби не бачити лютих тітонькиних очей :). Зуть
Ага, ще їздили в Франківськ на "Трансформери", кульне кіно, троха дитяче, але це ж кіно для фанатів мультика, яким я точно являвся (чи юся). Спецефекти не дають скучати, Оптімус Найкращий найкращим і залишився, хоча трохи жорстокий і недбало відноситься до своїх пілдлеглих. Зате коли супер наворочений агент зняв сорочку, а там значок супермена, з лого його відділу, то це було прикольно, прям по аналогії до наших СофтСервівських футболок. Про СофтСерв дей 07 напишу окремо, надто багато критики, аби втискати в цю статтю :).
Добре дома, і гарно:Вчора був самий сонячний, теплий і останній день нашої відпустки. Ми встигли сходити на дачу до Анни, де нам не довелося нічого збирати, бо нічого не було :) Зате гарно прогулялися і наїлися малиниА ввечері важкого трудового дня ми активно наздоганяли те, що прогавили в дощ - загаряли, і їздили на річку у Вигоду з Петриком. Згадували про малу-Надю, дзвонили їй на моб, і милувалися заходом сонця за не менш мальовничу вигодську гору
Матриця і її спецефекти ховаються порівняно з фотками вище :). Трохи підсмажилися на сонечку, а позитивного настрою набралися хоч відбавляй ;)
До наступної відпустки 2 місяця, починаю рахувати дні...

3 коментарі:

Unknown сказав...

Мала-Надя заздрить тихою білою заздрістю.... рада за вас і ще більш мені приємно, що наш вигодський водопад не пересохає слава Богу, а з року в рік дарує людям свої води. дуже класні фотки, особливо де ви всі під водою!! такі фонтани капельок. дуже класно. і фотк класний. і ви молодці!!! і ВИгоді УРА!!!

AMA сказав...

Так так, ця відпустка - це тільки початок перед справжнісінькою відпусткою у вересні :), і шкода, що цілий тиждень був дощик, зате було ненапряжно вирішувати всі справи :). І добре, що погода тепер гарна, але я б і ще трохи відпочила, покупалася б і позагаряла ;).

Yuriy P сказав...

Круто! Вітаю новоспечених шумахерів. Тепер діло за малим - купити букву "У" ... А там гляди і машина буде :-)