31 серпня, 2007

ПРО ЛЮБОВ


До тему всіх коментів мого попереднього посту я вирішила написати ще одну статтю на тему роздумів про любов :).
Але спершу - ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ЩИРІ КОМЕНТИ! Це справді приємно бачити, що твою писанину читають ;).

Так от, в яку б сторону не схилялись мої дописувачі, але виглядає, що тема ця зачепила багатьох, при чому зачепила так, що захотілись поділитись і своїми роздумами :). Це позитив, бо значить людям не байдуже, значить хоч якось вони відчувають, що таке любов, хай навіть і пояснення досить різноманітні.
Веду власне до того, що можна пробувати критикувати це почуття, ставитись до нього скептично, чи романтично, але все ж воно є. І насправді, в кожної людини, абсолютно в кожної, настає той момент, коли вона починає розуміти, що саме це чисте і єдине почуття її нарешті накрило, при чому накрило з головою.
Правда, бувають моменти, коли почуття не взаємне, що якраз і змушує найбільше страждати. Деколи це породжує в людях скептицизм, деколи цинізм, а іноді взагалі лицемірність. І все тільки через те, що дуже болить. Головне не зациклитись на цій болі, не допустити, аби вона стала привичною нормою життя...
Хочу також сказати, що на мою думку не варто порівнювати любов з такими простими речами, як хімічна реакція, чи ще щось. Не варто, бо це надто світле і щире почуття, яке навіть описати важко, не те, щоб так роз’яснити. Це абсолютно не в обіду сказано, просто коли таке справжнє почуття вас спіткає, то стане зрозумілим вся його суть. Життя досить несподіване і деколи може змінювати всі обставини і нас самих, тому мабуть не варто бути надто категоричним у чомусь. Гадаю, багато хто зі мною погодиться.
Вважаю, що не варто закриватись від почуттів і не варто налаштовувати себе на те, що їх не буде, чи що вони закінчаться, бо як кажуть Мудреці - життя складається в залежності від того, чого ти від нього хочеш і як себе налаштовуєш :). І я вірю в цю істину ;).
Сонячного вам настрою і полюту душі від задоволення своїм коханням, а хто його ще не зустрів, то відкритості і відчуття його приближення.
Все в житті має свій початок і кінець, все крім ЛЮБОВІ!!!

2 коментарі:

AMA сказав...

lady-engineer сказав...
На цю тему можна спорити і спорити, бо весь цей пост - це твоє власне ІМХО. А, як відомо, скільки людей - стільки й от тих от самих ІМХО :)
Але що хотілось сказати - дякую за гарні побажання :-)
А справдиться чи не справдиться твоя думка - побачим у майбуньому, але це аж ніяк не залежить від того, хто у що вірить :)
І нікому нікого не переконати )))
31 серпня 2007 8:42


Надюня сказав...
життя коротке, і потрібно ловити хороші моменти, тримати їх в серці і н е відпускати. і завжди чекати тілкьи позитивних емоцій, вражень, радіти навіть випадковому перехожому, дитині яка посміхається і просто радіти життю. життя дуже різнокольорове, тільки яскраві фарби бачать хороші люди!!! любов існує, факт, перевірений власним досвідом!!! всього тобі класного!!!
4 вересня 2007 6:50

Maryan сказав...

Хтось там з великих сказав - "Лучше любовь с грустью, чем грусть без любви"