05 травня, 2008

Пасха, відпочинок, і весна

Привіт, ми повернулися. З новими силами - дочекатися до нової відпустки. До неї, до речі, всього 15 днів від сьогодні! Дні уже рахує оновлений лічильник, а ми за ним. Заглядаємо на погоду в Туреччині - чорт, холодно! Там зараз близько 23 вдень, і 13-14 вночі. Звісно, майже в два рази тепліше ніж в нас зараз, але ми хочемо 30! То ж вже майже червень на носі, деколи в травні вже і в нас можна в річці купатися. Одним словом, тримайте кулаки нам за погоду.

Другий рік підряд вибралися на тиждень віддихнути вдома. І вдруге підряд напоролися на тиждень дощів. Звісно, не вийшло сходити на пікнік і накрилося багато планів, зате ми встигли скупити півбазару в Франківську, і ще пів в Долині :). Суттєво обновили гардероб, так що скоро ми засяємо новими кольорами і одьожками ;). Всім франківським наперед сорі - ми до 3 скуповували базар, а потім почалася злива, і ми поїхали додому. Не мали як з вами здибатися.

Пасха була максимально сімейна -
сходили до церкви, посвятили паски, погостилися в одних батьків, у других, всі разом, і потусувалися з Петриком. На поливаний понеділок поливання було символічним - з неба і так лило, було холодно, е-ех, як я люблю то свято - чекатимемо наступного року. До речі, я зацінив церкву під відкритим небом - біля Анниного дому будують церкву, а поки стоїть капличка, і там відправляють все як має бути. Так як приміщення мале, то надворі стоять колонки, і більшість людей також надворі. Усе прекрасно чути, і одночасно можна порозглядатися по сторонах. А там і зелені дерева, і голубе небо, і весна, весна, весна повним ходом.

Зараз я замовкну і дам вам можливість просто подивитися фотки. Ми насолоджувалися кожним днем цього тижня, ходили в ліс і помагали накривати парники, просто гуляли і не рішилися на дискотеку, хоча і були в її приміщенні.

Це - наша Долина. Чиста, зелена, весняна



А це по дорозі до лісу. І домашня груша, на зумі


А це чому місяць називається травень, а попередній був квітень. Тюльпани домашні, живі, вони розкриваються, якщо надворі сонечко, і скручуються в тугий бутон на вечір, чи коли дощ


А це - простір, небо, і повітряний настрій

4 коментарі:

AMA сказав...

У нас весна, а у вас ;) ?
Не часто буває відпустка за відпусткою і взагалі кожного разу повертаючись з відпустки так не хочеться працювати і мимоволі думається, що наступна ще не скоро, а цього разу знову не дуже хочеться працювати, а душу гріє думка, що до моря всього два тижні, ура ура ура!!!

Unknown сказав...

нарешті дочекались "зелених листочків" !!!!

Yuriy P сказав...

Ми теє помовчимо і будемо насолоджуватись фотками ;)

Roman LuVR сказав...

я вже було подумав що ніхто не скаже гарних слів про фотки :) Юра, дякую! (ми старалися)