06 серпня, 2008

Дорога на роботу: фотомапа

Наша сімя тепер працює на 2 офіси, і ходимо відповідно туди окремо. Анна з будинку виходить наліво, я направо :). Сьогодні я скучив за тим, як давно я що-небудь фотографував, тому фотографував дорогу, по якій йду на роботу. І ділюся з вами. Взагалі-то якщо знаєте де знаходиться офіс СофтСерву на Пастернака, 5, то можете по цій карті прийти до нас в гості, тільки йти доведеться задом наперед, але я кажу що це можливо. Ну що, пішли на роботу?

- виходимо з будинку, повертаємо направо, далі - за стрілками наліво, і прямо по дорожці. тут машин майже нема, і повітря хороше. можна роздивлятися по сторонах


- повернули, переходимо дорогу. по правій стороні якайсь військова частина, доволі часто звідти чимось воняє (нехорошим), йдемо майже в кінець вулички (там далі тупик, ліс і колія)


- виходимо до гуртожитків Політехніки. тут просто, світло, і завжди є якісь люди. деколи студіки після будуна вигрібають. прикольний тихий район. підходимо до горобини, фоткаємо зблизька - краса


- простір, повітря, зараз буде улюблений кусок дороги - через парк - вниз сходами


- сходи мабуть студенти і проектували, роки вони витримали, правда троха похилилися. а внизу починається дурдом - причому дурдом почався з минулої пятниці, коли туди переїхало (тимчасово, на рік, хоча що буває постійнішим за тимчасове?) польське посольство. тепер кожного ранку там купа машин, попри які ні пройти, ні пролізти... ну і гази, гази....


- і купа купа людей, яким треба до Польщі. сиділи би дома, чи то навіть ще спали зранку. і позабирали би нафік ті свої машини. ідемо прямо по дорозі (тротуари уже зайняті)


- з місцем стає легше, з повітрям гірше. на знак "Стоп" не йдемо, а наліво, вважаємо на машини, дихаємо наполовину, картинка стає розмита - нема коли фоткати, бігом тікаємо з цих вулиць


- біжимо перебігати дорогу і забігаємо в парк вище "Медика"


- знову дихаємо, дряпаємося крученими сходами догори, милуємся на графіті (і домальовуємо своє, знизу)


- тепер весь час майже прямо (вважаєм на трамвай справа, він не обїде, на фотці не видно трамвая, зате колія проглядується)


- далі прямо, хоча по сторонах можна дивитися, ще одне перехрестя (з тролейбусами, ще одні рогаті транспорті засоби, зате не димлять), завертаємо наліво, перебігаємо дорогу (на перехід за 10 метрів не йдемо, нащо ходити лишні 10 метрів)

- і ми нарешта на СофтСерві - великий сірий будинок, де проходить купа життя

Сходи такі, що нездоровий не пройде, ну і прикольно. Ще 5 поверхів догори (а поверхи тут 1.5 -рачні), перші дні задихувався, тепер звик - безплатна зарядка. На роботі все по робочому. Мітинги, тікети, розборки і обід. До речі, обід -я туди, дякую за смачного.

5 коментарів:

AMA сказав...

Бачите, як мій коханий чоловік класно карту зробив :))). Раджу фотки збільшувати, тоді добре видно всі вказівні знаки, що мальовані червоним :))).
А взагалі ідейка супер - показати дорогу, якою ми часто ходимо додому разом, а рідко разом туди ;).
Мені ж не так повезло з парком, приходиться тьопати задимленим В.Великого, де нова дорога, купа машин і всі женуть як скажені :).

Unknown сказав...

дуже все прикольно - із стрілочками, все ясно. правда неясно скільки часу ти тьопаєш ? а то склалось враження щ опів дня,
скільки всього треба минати....

Roman LuVR сказав...

30-35 хв в швидкому темпі, до години якщо в прогулянковому, десь 3-3.5 кілометри, не так і багато в принципі (один проїзд в маршрутці втомлює більше,а користі ніякої :) )

Unknown сказав...

Роман, давай фотки офісу з підписами типу "сюди краще не ходити", "тут сидить сердитий директор" :)

Yuriy P сказав...

Схоже на манул по проходженню ігрушки (з непоганою графікою ))) )