17 жовтня, 2007

ДН 2007: 3+

3+ це не оцінка Дня народження, а вік, для якого призначені подарунки, що мені дарували :) В принципі під 3+ канає більша частина населення планети, а я залишився безумно щасливий від подарунків. Відразу по 12 получив самий великий подарунок - розкладну автомобільну дорогу від Анни - див. фото.

Загальна довжина шляхопроводу прирівнюється до 6 метрів, кількість транспортних засобів -2 штуки (червона і синя штука, їх добре видно на фото). Пульти управління дозволяють прискорювати машинки, ну і, відповідно, гальмувати. Якщо потренуватися годинку, то приходить розуміння ділянок, де "газувати" (умовна назва, зважаючи на те, що все живиться від електромережі) не бажано, бо машинки викидує чи розвертає. Якщо розігнатися на прямій, можна вилетіти на півметра (що для такої маленької і в принципі легкої машинки дуже і дуже немало). Конструкція зайняла (і продовжує займати, бо складати не хочеться) пів-хати.

Тепер кожен ранок і вечір починається (і закінчується) з заїзду в кілька кіл. Збирали ми це чудо майже годину, зроблено якісно, все закріплюється і продумано. Потім бавилися, спати полягали пізно.

На роботі тему вирішили підтримати і подарували ще кілька 3+ подарунків, хоч і не таких масштабних: тетріс, іграшку з кульками які треба "шпринькати" в лузи, і зірочки на стелю, які мають світитися вночі (ще руки не дійшли). Тетріс це така ностальгія, тепер буду їздити слухати плеєр і рубатися змійку на високих швидкостях, так, щоб зводило пальці.

Софка вдарувала пазли, доповнивши колекцію 3+. Пазлам страшно радий, так як на них фірмова голограма Феррарі, а на картинці Шумахер на своїй червоній чудо Феррарі входить в гоночний поворот. Аж не хочеться розпаковувати і торкатися цього чуда пальцями.

Від дитинства відриватися не хочеться, та і не треба :). Були і серйозні подарунки, яким я також дуже радий - чехол до мобілки, мякенький мякенький, сам би жив :) (такий би рік тому, і добрячу частину бойових царапин можна би було уникнути); рюкзак; модна джинсова сорочка; і гроші (ну куди ж без них :) )


Вітання он-лайн також приймаються!

5 коментарів:

AMA сказав...

Всі 3+ подарунки я також відчуваю і на собі ;).
Але, вважаю, що це великий позитив, бо жодній злюці в житті не подарують іграшку на 25-річчя ;). А це так прикольно вернутись знову в дитинство.
Мабуть з віком задоволення від таких іграшок тільки збільшується.
Раджу всім - не обмежуйте себе в цих таких милих приємностях ;).

Unknown сказав...

щирі вітання з днем народження! ювілейні роки вони найкращі, вони золоті, вони несуть щастя і радість кожної секунди!!! і якщо людина вміє цінувати щасливі моменти дитячої цікавості, то це і є справжнє щастя!!! радій життю постійно!!! ще раз з ДН!!!
P.S. а подарунками бавилась б і сама. ТАКА АВТОСТРАДА!!! хоть ніц н ерозумію в машинках ,але навіть по фото хочеться їхати. ;)

Roman LuVR сказав...

дякую, дякую, дякую, приїжджай! :)

Yuriy P сказав...

Ще раз вітаю. Жадь що тобі раніше її не подарували, тоді б ми робили цілі чемпіонати у Львоі ))) А туди можна ще досаджувати машинки? чи дві це максимум?

P.S. А на задньому фоні до болі знаймий коврик, на якому ми час від часу робили бої без правил )))

Roman LuVR сказав...

ну в принципі там тільки 2 контактні доріжки, але машинок можна поставити і більше... просто буде кілька машинок на одній доріжці і ніякої можливості обгону :)