30 жовтня, 2007

Статус чек - осінь надворі

По календарю осінь ще на цілий місяць. На практиці зима за кілька днів (максимум - тижнів). І хоча осінь лякає мене майбутнім холодом, не можу не звернути уваги на колір довкола
- по дорозі на роботу, узбіччя львівської дороги, ранок
- в рідному лісі недалеко від хати, місяць тому (на підпеньках)

- по дорозі до Львова в понеділок, с. Гошів, долинські гори

- з вікна квартири, через грати :)
- продовження історії про ліс. на підпеньки ходили через день по приїзду
з Туреччини. і все таки україська природа своя, рідна, і сама краща

Короткий підсумок осені.
Ми одружені більше місяця! Ми щасливі і поки не маємо що вам ще розказати :). Багато часу йде на переміщення між хатами, батьками, і вирішуванням перших важливих сімейних справ. На сні не економимо, життя перейшло в нову цікаву фазу, пізнання.

Рекомендую прочитати:
Елізабет Костова "Історик" - захоплююча книжка про історію Дракули на історичній канві. Це - не ужастик, це - наукове дослідження, наповнене фактами історії Туреччини, Угорщини, Болгарії і, звісно, Румунії. Цікаві і я б сказав наглядні описи історичних памяток і бібліотек.

Не рекомендую читати:
"Книга Імен" (автора я вже забув) - забувається так само швидко, як і автор. Типовий приклад, коли книжку рекламують фразами а-ля "сюжет цікавіший від самого Коду Да-Вінчі", а читати нема що.

Рекомендую подивитися "Смак життя" з Кетрін Зета-Джонс, коли вам захочеться якісної мелодрами з легким сюжетом;
антирекомендую "Круті Перці" (американський гумор про сексуально стурбованих
підлітків);
можете подивитися "Дівчина моїх кошмарів" якщо любите комедії про важкі шлюби веселого мужчини, або якщо фанатієте від Бена Стілера.

Чекаю скоро: "Бі Муві" і фільм-казку з Ніколь Кідман, на ПДП і ріст зарплати, на те, що все вдасться, і що ми і далі не будемо економити на сні. :)

4 коментарі:

AMA сказав...

Осінь - це гарно, дуже класна пора, особливо коли не холодно і немає дощу :).
А я ще читаю Заїр, Пауло Коельо. Але про це окрема історія :).

P.S. Ще б на роботу менше ходити, а вільний час вдень використовувати на гуляння та насолодження осінньою порою ;).

Unknown сказав...

Золота осінь в яскравих барвах це дуже красиво. стильні фотки. і вид з вікна просто супер. опеньками поділитесь? а то так написано, що слюна біжить і хочеться маринованих опеньок ...

Roman LuVR сказав...

підпеньки ми їли весь минулий тиждень, обїлися :)мариновані підпеньки завжди ждуть гостей вдома, передавати їх ніззя, бо зїдять по дорозі :) ждем в гості!

Yuriy P сказав...

От побачив першу фотку з листям, і згадав як гуляли у Львові по парку. Там теж було лисття. І ми його порозкидали і пожмакали (потовклись на ньому)...
Напевно таке саме стололсь і з цим листям ;-)