16 квітня, 2008

Львівський вікенд

Минулі вихідні ми вирішили провести у своє задоволення, тим більше, що прийшла весна і так приємно ніжитися у промінчиках теплого сонечка і дивитись на цей весняно-яскравий колір молоденьких листочків та трави. Так от, в неділю ми пішли до центру Львова, а потім подалися в парк Культури на місцеві атракціони, чи краще сказати на каруселі :). Відчули себе дітлахами :))). Покатались на чортовому колесі і ось який краєвид нам відкривався, з цього просто "гігантського " дівайсу (Р: "дівайс" - ледве вище сусіднього 9-ти поверхового будинку :), я був здивований коли ми таки піднялися і побачили кришу того будинку):















А ще ми катались на каруселі "Вальс" - в народі блюдечка. Цікава штука, туди була найбільша черга і зі строни виглядає воно страшно, зате купа фану :). Р: - сідаєте в блюдечко, і починаєте ковбаситися. блюдечко з зміщеним центром мас, а платформа, на якій блюдечка закріплені - ламаної форми. відповідно виходить вверх-вниз і навколо осі в напрямку центру мас. якщо ще й нахилятися, то деколи відцентрова сила виганяє всю кров кудась в спину, прикольне відчуття.

Потім ще були Львівські гірки і орбіта.
Загалом - купа фану :) і цікава прогулянка. Були ми не одні а з Софійкою та Іваном. По останніх даних всі залишились задоволеними. Р: - На жаль, відео получилося обємне, тому викладати на блог не будемо. Але що кумедне - то точно, не можу дивитися без сміху. А ще ми каталися на "львівських гірках" (те, що Анна назвала гірками просто), ну типу 2 горбика по 1.5 і 2 метри відповідно. Адреналін виділяється тільки коли бачиш як батьки не дивляться за дитиною, а вона лізе під "поїзд" :) "Орбіта" мутила мене аж до дому.

Р: - по ходу ми ще фотографувалися в центрі - там висадили квіти, і стало нярядно. їли в пузатій хаті (там сезон вишень вже відкрито, того ми їмо вареники з вишнями). кілька фоток + факт - в суботу ми були в Таксі-Марсель. класний заклад, даремно ми стільки часу попри нього ходимо мимо. за 5 грн так афігенна порція дерунів - 6 штук + ціле блюдце сметани. дуже гарно подають, прикрашають. ще в них їли блінчики з повидлом - ням ням ням, наїлися напилися, за двох заплатили 36 грн. підемо ше, єдиний недолік - там курять, тому тре сідати подалі від курящих. зате чисто і не самообслуговування (хавку приносять).

Ввечері ми замутили печену картопельку з салом вдома, ням ням ням :). Але от з буднями прийшла і дощова погода. Радує, що це тимчасово і всетаки ми наближаємось до літа ;).
А основна новина - ми їдемо на море майже за місяць :), тобто 21 травня на цілих 12 днів :). Р:- Не будемо скромними - на 12 днів, в 5-ти зірковий готель, з як мінімум 3-ма непрочитаними книжками які також купили на вихідних, і настроєм афігенно відпочити. Наді велике дякуємо за пошук, консультації і оформлення туру! Ото буде коли відлежатись і відпочити по справжньому. Настрій чумайданний, рахуємо дні ;).

6 коментарів:

Unknown сказав...

Весна УРА!!!! Зелені Листочки -УРА!!!! вихідні просто для себе - ура!!! життя класна річ, як н е крути (не кажіть "РІЧу", щ оя ї хслоган вживаю) ;))))

Roman LuVR сказав...

:) не скажемо
от дивлюся ні ці 2 фотки поруч і на цьоготижневій - сам на себе не подібний :)

AMA сказав...

А мені подібний ;)!

Unknown сказав...

а я дивлюсь і думаю чого ви завжди сфоткані із одного боку? атоді догнала фтокає 100% завжди Роман (типу руки довші), тог о і виходить що з одного боку. Роман то правша. ;))

Roman LuVR сказав...

дотепер це виходило якось інтуїтивно, а тепер я мабуть буду ставати зліва і фоткати лівою рукою :) або віддам фотік Анні, я не жалію ;-р

Yuriy P сказав...

Перше думка яка виникла в мене при відкритті сторінки (навіть ще не читаючи статті і коментів) - це знайти 10 відмінностей на фотках. :)))