14 червня, 2007

25 пост - про нові окуляри

Народ, сьогодні я купив собі нові окуляри, і хоча планував 25 пост на цьому блозі написати більш святковим, вирішив, що це все - заморочки, і якщо є подія, то чому б про неї не написати вже. Попередні окуляри я уже успішно добив, хоча і привіз їх з Турції, і носив в сумі місяця 2 (всю зиму вони безцільно стояли в шафі).... Добре що встиг і в них сфотографуватися :)
Заодно похвалюся, що ми для себе відкрили скнилівський парк, попри який я ходив на роботу майже 2 роки :) і вже два дні гуляємо там вечерком. Позавчора добрели до аеропорта, і наткнулися прямо на зліт великого пасажирського Боїнга і маленького чартерного літачка, прямо один за другим. Від Боїнга був такий обємний звук, а чартер пищав тоненько, і дуже різко :). Відчуття захоплююче, а якщо ще уявити як то бути всередині, і куди літак летить (Боїнг явно полетів на Турцію), то хочеться опинитися на його борту. Цікаво, хто в нас літає чартерами і скільки це коштує.
Вчора ми виявили, що в парку є озеро, там живуть жаби, які надвечір надривають горлянки (не новина, якщо би це було в Долині, а так - 2 кроки від Південного ринку, ніколи б не подумав, що так близько є справжнє болітце). Знову ходили до аеропорта, цього разу до центрального входу, там як завжди двіж, люди прилітають-відлітають, біжать вперед, тягнуть сумки, - мурашник одним словом, а ми погуляли скраєчку, помилувалися вистриженими газончиками, людською суєтою, поспостерігали як якась тіточка вчилася їздити на машині... Ще в парку на кожному куті пари цілуються, прям аж незручно :). Анна казала, що то просто в людей не завжди є де поцілуватися і пообніматися, бідаки. Мабуть в Львові також випустили хрущів, бо вони на нас вчора прямо таки нападали під вечір, такі нерозумні і зворушні створіння - налітають, лізуть, скобочуть, так шкода їх, за ніч мабуть в місті стало наполовину менше. Надворі тепло, комфортно, похляпалися в фонтані, посиділи на лавочках, сьогодні підемо ще - я додому прийшов стомлений і дуже "давольний", це так розслабляє після роботи. Відчуваю, що порочний круг "хата-робота-хата" розірвано :).
А ще вчора була ціла історія з собакою. Ми вже йшли додому, і за нами увязалася собака. Велика, чорна, ніби і доглянута, але дуже худа. Вона вткнулася мені мордою в ногу, і погладилася... Шкода так стало, а їсти в нас нічого з собою не було. Що робити? Пішли в будку щось купляти, а так як то було перед 11, то відкритою була тільки будка, де хліба нема (перше, що приходить на думку купити). Купив ковбасу, варену, півкіло, заплатив 6 гривень, стояв в черзі хвилин 10, бо черга була чоловік 6. Собака всілася біля Анни, на ноги, і чекала. Це треба було бачити. Купив я ту ковбасу, приніс, а собака її не їла. Взяла, і віднесла кусник в траву (так робить мій Річі, коли щось не хоче їсти - він, правда, ще і зариває). В мене був культурний шок, варену ковбасу я не їм в принципі :)... Потім Анна казала, що ковбаса була якраз для собак :) і пішла на мусорник за призначенням, але наша собака явно не голодна була. Ну, буває і таке ...

4 коментарі:

AMA сказав...

25 пост, прмя так схоже на 25 років ;).
Ну окуляри це круто, свої особисті враження від них я вже висловлювала, на загал говорити не буду ;). Парк - це теж так класно, просто і легко проходять вечори, при чому на свіжому повітрі :). Ну і собака - така класна, але вона мабуть хвора... Шкода, але що поробиш. Ну і нарешті хрущі - це було круто, я прям згадала, як багато років назад, у нас з Софійкою була від них істерика, вон и справді летять на все світле не думаючи :).
P.S. Але окуляри - це супер модно, я зацінила ;)!

Yuriy P сказав...

Ну все ти тепер крутий як Terminator :-) Як жеж ти про парк не знав!? Ми туди свого часу бігали займатись, на турніках повисіти ...
А ще одного разу помниться ми гуляли вночі, темно було хоч в око стреляй і С. затягнула нас з А. в той парк. Страшно було, ніколи незнаєш що може зробити одна дужа дівчина з двома беззахисними хлопцями в темному лісі :-)
А ще двісті метрів від Серва є озеро. Ти таке знав? ... Шнвестігейтити Львів ніколи не пізно, навіть після 3х років :-)
P.S. Теплої вам погоди і попутного вітру ;-)

Unknown сказав...

Очкуляри СУПЕРОВІ!!! і ти в них такий Американський, аж страшно. )) тему із чартерами коментувати не хочу, стає мені того добра на роботі. а от пр о жабки .... хочеться згадати історію аналогічного плану з Чорногорії. в курортному місті Будва, в центрі міста, за базарчиком (певне жаби полюбляють місця де є базари, або базарники полюбляють місця де близько є якийсь струмочок, або потічок тече там де жаби ....) є невеликий потічок. його спочатку теж не видно і нечути. а якось ми там прогулялись вечером, і як там репетували жаби, здавалось що їх хтось там товче. так ні, вони просто собі співали якусь колискову чищо .... хоча на слух чорногорські жаби геть чисто як наші, українські.

Roman LuVR сказав...

Yuriy P << Будеш сміятися, але я не знаю де ви там турніки найшли, ми ще поки не надибали :)
Ну да, з cу...ю вночі до лісу, скільки влетіли? :)
На озеро вже натикалися, хоч щось!
Дякуєм дякуєм!

Надюня << Хохо, як приємно, сенкю
А жаби рулять усюда :)

AMA << найкраща характеристика окуляр дійсно прозвучала в приватній розмові, конфірмд