17 січня, 2008

Ростем помаленьку

Хех, багато в нас відбулося подій за цей тиждень. Одна з головних і самих приємних - наш проект (на якому ми обоє зараз віддаємо своє здоровя :) ) виріс по кількості людей рівно вдвоє. Тепер у нас 4 кюей і 2 девелоперів, з чим ми себе і вітаємо. Більше людей - більше роботи на всіх (але, сподіваюся, не на кожного зокрема :) ), більше двіжняку і більше можливостей досягти чогось нового. Давно бажана і планована подія стала реальністю, хоч деякий перекос в сторону кюей мене лякає :). Але ... все що не робиться, робиться до кращого.

Ми почали шукати нову квартиру. Наша війна з хазяйкою закінчилася, так і не розпочавшись. Якщо коротко - ми просікли, що за Різдво (поки ми були вдома) в нас зюзалося 600 літрів води (о, чудо!). Настрій був бойовий, і ми чекали нагоди "поділитися" своїм щастям з хазяйкою. Навіть почали лишати на видноті свій зошит, де пишемо покази лічильника. Такий собі театральний ефект - аби дати поняти, що ми в курсі (театральний ефект підсилювався обведеною цифрою в 600 зюзаних літрів :) ). І ще почали закривати на день двері до нашої кімнати. На ключ. Бо коли юзали воду, також юзали наш диван. І хоч ми спимо на матраці надувному, було неприємно. Ну так от. Сьогодні наша "пані" (читай курва, бо водить вона мужика, якого називає чоловіком, але який навіть не знає чи в хаті телефон на комутаторі, чи ні) появилася, і відразу з порогу заявила що вона нам відмінусує воду, яка використала на Різдво. Навіть легенду придумала, що в них вдома не було води, то вона мусіла на квартирі готувати... Інтересно, чого вона про це не залишила записки відразу, коли воду зюзала? :) Ну от і я думаю, що бреше, а насправді наш театральний ефект дав результати. А наступним повідомленням було те, що приїжджає її син і вони будуть робити в квартирі ремонт. Тому вона нас не виганяє (та ви шо!!!) але нам треба буде зїхати скоро. Підозрюю скоро - то на початку наступного місяця, коли ми "відживемо" на гроші, які вже заплатили. Війна? Схоже :), зате ми горді. Тепер будемо платити 200 баксів за нову квартиру + агенції за пошук доведеться заплатити стільки ж. Але сподіваємося уже на квартиру з євро ремонтом, і відразу обумовимо що ніхто до нас не буде лазити. На воді, до речі, зекономили 6 гривень. Але, чесно, - прикольна школа життя :)

А ще я вчора дочитав книжку... Мене рубало 3 дня, ржав і мало не плакав, серце порвала нафік, але Анна зцілила. І ще буде довго книжка рубати, а яка книжка не скажу, бо напишу в одному з наступних блогів.

8 коментарів:

AMA сказав...

Всьо кульно, як то кажуть, зате знову зміни :), а зміни це завжди на краще ;).
Взагалі цей рік почався з якихсь бурхливих подій, але краще так, ніж загниваючий спокій, що веде за собою тільки нудьгу :).

Настрій у нас бойовий і ми готові зараз гори звертати, а чи звернемо покаже тільки час ;).

Анонім сказав...

Все, що не робиться, все на краще :)
Чекаю пост про книжку - від чого ж тебе так погребло...

Roman LuVR сказав...

ага, я сьогодні змінив "наш настрій" (секція на блозі) з "Новий рік почався - що б такого зробити нового" на "Новий рік почався бурно - нового є багато!" :) меня прьот, меня прьот :)

Анонім сказав...

Ти сьогодні взагалі головний по зміні настрою ;)

Unknown сказав...

війна з хазяйкою цілком справедлива. якщо люди впускають орендарів на квартиру, то правил повинні дотримуватись усі ,а не так - то хочу т оне хочу, то воджу кого хочу.... такий цирк нікому не потрібен. праивльно робите, що шукаєте нову хатку. новий рік, нова хатка, щ още буде нове в новому році? ;-)))

Yuriy P сказав...

Так, так... В нашу відсутність хозяйка теж любила робити попойки на квартирі... Але інколи ми залишались на вихідні - і то було здивування.

Успіхів в пошуках нової квартири!

Roman LuVR сказав...

дякуємо за підтримку, з квартирою поки глухо, але нашого оптимізму ще стане на тиждень :)

Roman LuVR сказав...

курва тут вжито в прямому розумінні, вона водила до нас мужика (поки нас не було), вони там бухали, товклися на нашому ліжку і т.д. гарне українське слово :) але для нас вона його називала чоловіком, тому поговорити в очі не вийшло - вона брехала

і один з основних приколів нашого блогу, що правила придумаємо ми самі :) тому як виходить написати, так і виходить. а негативу від інших не буде :)