30 січня, 2008

Ми переїжджаємо

Після двотижневого в'ялого марафону пошуків квартири, ми таки переселяємося. Шукати квартиру у Львові це як не любити самого себе. Квартир нема, ті що є - переважно паскудні, дорогі і далеко. Люди, які займаються пошуком квартир, працюють так, ніби ті гроші їм нафік потрібні, це в них хоббі просто таке. Вкотре виручив вуйко нашого співробітника А., в якого квартира уже була на приміті. Тепер ми будемо мешкати недалеко від податкової, в однокімнатній квартирі з ремонтом, новими меблями, холодильником, мяким диваном і водою по графіку - з 6 до 10 зранку і ввечері. З переваг - на воду нема лічильників (того хляпати її можна безмежно), і ми не платимо квартплату, того комунальні взимку мають вкладатися в 150 гривень. Квартира чистенька, щойно після ремонту, меблі нові. Це плюси. Мінуси - до роботи нам тепер пішки 32 хв (зате хоч гуляти будемо регулярно), вода по графіку і підвищена плата за оренду - 200 зелених в місяць. Зате тепер в нас буде контракт на проживання, тобто наступний рік нас звідти не попруть. І хазяї мають право навідуватися 2 рази на місяць, але попередньо попередивши, і тільки в нашій присутності. Це, безсумнівно, плюс. Наразі ми пакуємо багато клунків, і затра ввечері плануємо здійснити десантну висадку на тій стороні колії :). Чекаємо в гості ;)

І ще - це наш останній переїзд у Львові (по крайній мірі ми так плануємо, без форс-мажору). Наступний переїзд буде до Івано-Франківська. Чесно, не можем дочекатися.

3 коментарі:

AMA сказав...

А ще додам, що переїзд на нову квартиру у нас супроводжувався поповненням домашнього стафу, як от виделки і ложки, різні тули для кухні :). Це процес приємний з однієї сторони, бо ми придбали купу всіляких потрібностей, які тепер будуть тільки нашими, а з іншої досить грошозатратний ;).
А ще, оці-от ріелтори, чи як їх там - це просто капець. За два тижні часу, два рази тільки мені дзвонили жіночки і пропонували абсолютно безглузді варіанти квартир по 200 долярів у місяць без мебелі... та ще й далеко від роботи.
Раніше я думала, що коли є гроші на те, аби оплатити послуги ріелтора, то знайти квартиру не проблема - виявляється помилялась, ну нічого, все добре, що добре закінчується ;).
І квартира після ремонту - це однозначно плюс :) і ніхто швендяти туди тепер не буде.
Тому це ще один новий етап, який несе за собою зміни ;).
Взагалі у житті головне - це сприйняття, від якого і залежить настрій :).
Гарного дня всім :)!!!

Unknown сказав...

ви молодці. ура вам три рази. чесно. за такий короткий період знайти гарну хатку!! рік мине швидко. удачі вам на новому місці!!!!

Yuriy P сказав...

Вітаю з новою квартирою :)
Тепер її ще треба обмити щоб добре жилося...