05 березня, 2008

Комунальники

Ця стаття також піде в розділ жахи, бо вона про комунальників. Сьогодні по дорозі на роботу нас проводжав тракторець, в якого ззаду причеплена мітла. Мітла по ходу крутиться навколо своєї осі і замітає пилюку і камінці. Ну так от, цей трактор сьогодні їхав біля нас поки ми йшли своїх законних 30 хвилин з дому до роботи.

Тракторець піднімав страшну пилюку і викликав багатозначні погляди перехожих. Ми вирішили, що таким оригіналам допомагає тільки прямий постріл в голову. Хоча, думаю, шоферюга за рулем тракторюги дуже вимучився за свій довгий кількагодинний робочий день, і за столом ввечері може з гордістю розказати скільки людей він сьогодні запилючив.

Цирк був коли ми підійшли, а тракторець, відповідно, підїхав до зупинки. На зупинці - дві дівчини, які і припустити не могли, що в їх всесвіті є хтось, хто не мліє від них. Ну водюга тракторюги явно був іншої думки, і обпилючив дівчат з ніг до голови, поки вони розчехлялися. В нас не було сили возмущатися, ми вже просто реготали.

Цікаво, скільки грошей платить місто за такі чудеса прибирання, і куди поділася техніка, яка змиває пилюку, а не піднімає її в повітря (на ділянку іншого шоферюги, який потім пожене пилюку далі). Ноу-хау по-львівськи, їй бо. Може і вам по дорозі тече водичка, чи ще які пакості трапляються? Пишіть

3 коментарі:

AMA сказав...

ги ги, це було дійсно смішно :). І наше роздратування мабуть просто перейшло в істеричний сміх, бо таке буває тільки у нас, аби серед білого дня так пилючити нічим не винних людей ;).

Unknown сказав...

бідні люди, пилюка кругом і так дихати немає чим а вони "прибирають". скоро будуть зелені листочки і вся пилюка, хай їй грець осяде на них, а не на нас із вами. ;)))

AMA сказав...

Надь, листочків то ж тоже шкода :))).