03 березня, 2008

Unreal жахи

Де: Львів, Стрийський парк
Коли: минулі вихідні, але доступні постійно
Що: жахи
Деталі: Стрийський парк - один з самих окультурених львівських парків, і найбільший міський парк Львова. З парадного входу фотографуються молодята, по ходу там навіть прибирають, лавчоки ставлять, але... Є ще в парку і особливі місця, про них і піде мова.

Всім з дитинства відома казка Івасик-Телесик? А ви знали, що стається з Івасиком-Телесиком після кількох годин сидіння за компом? Чули про шкідливий вплив стрілялок на психіку дітей, і про те, що вони стають агресивними після тривалого сидіння за цим чудом техніки? Львів пішов далі, і вирішив увіковічнити ці факти у камені, аби батьки могли водити діточок і показувати що з ними буде, якщо не будуть чемними, не будуть вчитися, і будуть надмірно захоплюватися компютерними іграми:

- Гиля гиля, мої гуси, голови в сторону, по колу кроком руш!

- Мачі їх, мачі!

Ще ви мали б чути про русалок, у Львові про них також чули, поселили їх в фонтан, але так як води нема, то вони бідаки мучаються, сохнуть, але світ не без добрих людей (судячи з того, що на них):
- Взвод, на раз два три!

Звісно, можна фотографувати центр, ратушу, і всі ці чепурненькі старовинні будинки. Але мені чомусь такі кадри врізаються в зорову память сильніше. Сприймайте це просто як стьоб над незграбністю львівських комунальників.

8 коментарів:

AMA сказав...

На жаль такі речі присутні всюди на пост радянському просторі, якщо руки власників не дойшли до закупівлі даної території. Будемо сподіватись, що колись ці жахи пропадуть а на їхні місця стануть нові пам’ятки культури ;).

Unknown сказав...

це ще красота!!! ви не бачили Запоріжжя.

Roman LuVR сказав...

:) ого, давай Західно-Українську автономію з нашими чепурненькими памятниками :))) (я собі гоню)

Анонім сказав...

Плакаю.
Респект і уважуха за інтерпретацію казочки про Івасика-Телесика. Не можу стримати сліз (в мене бурхлива уява).
Єдине що, казки - вони в массі своїй не дуже доброту сіють... Так що може це просто реальне відображення казочки?.. Типу - а ви самі попробуйте на звичайного гуся посадити хлопчика 6-7 років... Ніякий гусак не витримає... Хіба що генно-модифікований )))
Блін. Уявила генно-модифікованого гусака. Впала під стіл. Плакаю.

Roman LuVR сказав...

геніальні ідеї приходять опосля, я знав (я відчував!) що з тими гусями ще щось не так, крім відсутньої башки! бр-р, не хотілося би мяско такої гусочки їсти :)

Yuriy P сказав...

А літом в стрийському парку красиво. А як поставлять нові памятники, вони вже не будenm так старовинно виглядати...

Yuriy P сказав...

Я написав коментар, а потім подивився фотку в збільшеному вигляді (ржунемагу). Одним словом хай ставлять нові памятники, я не маю нічого проти :-)))))

Roman LuVR сказав...

я от чесно чекав поки ти подивишся ці фотки ;) чекав реакції, особливо на фразу "Взвод, на раз два три" - згадалися часи, коли ми сиділи поруч і пошлили на кожному кроці :)

а на гусей дійсно треба дивитися в збільшеному варіанті ;)))