07 березня, 2008

Свято весни

Сьогодні досить гарний день, бо вже прийшла весна і нарешті виглянуло сонечко, яке вже починає не просто світити а навіть гріти :). Так от, так як сьогодні 7-ме березня і останній робочий день тижня, то ми збираємось святкувати завтрашнє свято весни на роботі ;).

Наші хлопці вже купили квіти і подарунки, пішли по цукерки у "Барвінок", а ми тут сидимо і не можемо дочекатись 5-ї години вечора, аби святкування нарешті розпочалось :).

Стосовно завтрашнього свята, знаєте, багато хто вважає що свято не варто уваги, бо придумане Кларою Цеткін, якщо я не помиляюсь, і взагалі воно радянське. А з іншої сторони, жінкам дуже приємно отримувати якісь, бодай, невеличкі подаруночки від чоловіків і особливо знаки уваги :). Для мене 8-ме березня асоціюється з приходом весни, з початком тепла і просто радісної пори, після нашої піврічної зими. Мабуть, з кожного моменту життя потрібно виносити тільки позитив.

Пам’ятаю, на одній з попередніх робіт, ми святкували 8-ме березня і чоловіки посеред свята почали висловлюватись щодо тупості і необгрунтованості 8-го березня, як дня жінки. В мене тоді виникло запитання, а чому тоді до жінок існує особливе відношення тільки в цей день? Ніхто ж не забороняє показувати свою повагу і шану частіше.

Взагалі, такі приємні моменти як дарування сюрпризів, чи створення свята, вносять краплини радості і задоволення. Особливо це рекомендується людям, які страждають на сірість буденності і обов’язку ;).

Тому давайте будемо дарувати одне одному посмішки, гарний настрій і радість, а як будемо це робити, то вже справа кожного ;). Іноді доброго слова достатньо, аби залити життя іншої людини кольорами райдуги і нагадати, що вона щаслива, а не просто існує у цьому жорстокому світі :).

Гарних всім вихідних і відчуття задоволення ;)!!!

5 коментарів:

Roman LuVR сказав...

на дущі зразу стало кольорово!!! гарно і надихаюче

тільки оті всі приготування мали бути сюрпризом!!! але як приховати від дружини? тому і подарунок на 8 березня ми купляли разом :)

AMA сказав...

А знаєш, для мене то не проблема ;), 8-ме березня все-таки. От ДН то вже зовсім інша штука ;)))))!

Unknown сказав...

Особисто я не роблю великі подарунки на ДН, 8 березня, 14 лютого і т.д. В першу чергу тому що подарунок це не основне. Основне приємно провести час в той день. Ну і звісно робити свято просто так, поза календарними святами. І взагалі на 8 березня тяжко щось хороше зробити. Навіть квіти вдвічі дорожчі і вдвічі гірші ніж в будь-який інший день.
Тому ми просто підемо з друзями на підсніжники завтра.

Roman LuVR сказав...

до слова - ми також підемо на підсніжники, і будемо їх нюхати, а додому наскубаємо тільки трошки, аби батьків потішити. вдома підсніжники мені воняють, а в лісі пахнуть :)

AMA сказав...

А я і не кажу про великі подарунки, я кажу про подарунки як такі. До речі, відчуваю раз в 100 більше задоволення, коли сама комусь щось дарую ;). А навіть і на 8-ме березня, коли все так складно і дорого, просто квіточка зробить приємність, бо знаєш, коли жінка бачить як іншим жінкам дарують кругом квіти, то можливо вона тобі про це і не скаже, але точно в глибині душі захоче, щоб і її не обминули увагою. Так воно є, нехай і звучить банально.
І ще одне, не думайте, що коли жінка вам нічого не говорить, то це означає, що вона нічого не хоче, просто іноді дуже вже хочеться аби чоловік і сам здогадався і зробив приємність ;).