02 листопада, 2007

Bee Movie - Файв балів

Бі Муві можна охарактеризувати "жжет не по дєтски", і не додавати нічого :). Фільм року з моїх власних вражень. 1,5 години, які пролітають як 1 секунда, і нема коли позіхнути. Приколи від початку і до кінця, надзвичайно якісний український переклад і купа (просто величезна купа!) колоритних приколів, які просто зобовязані піти в народ:

(корова): - ... деколи я відчуваю себе просто куском мяса ...

(головний бджіл) - ось, поговоріть з ним, він адвокат (показує на комаря)
(корова) - ви також адвокат?

(комар) - я паразит, пю кров, все, що залишилося - взяти дипломат


Крім українського перекладу мультик получив і українські титри, український колорит і словоформи. Бджокраїнка - це синонім бджоли українського походження. В фільмі стєбаються над Стінгом, Ларі Кінгом і Джоном Траволтою:


- я не вмію водити літаки!

- ну і що з того, Траволта ж може, значить і ти зможеш


Рекомендуємо - не йдіть - біжіть на цей мультик. Шикарна картинка польоту бджоли над квітучим парком Нью-Йорка, дощу, капельок, що спадають по листочках і падають бджілці на голову - для тих, хто обожнює яскраві мультики нового покоління. Любите яскравий гумор - теж для вас. Нема слів, одні емоції, і всі - позитивні.


http://www.beemovie.com/

2 коментарі:

AMA сказав...

Власне мультик просто шикарний. Ми вже давно не отримували такого задоволення від перегляду фільмів в кінотеатрі. Просто і так якісно. Добра картина, яка заслуговує найвищої похвали. Придатна для перегляду і дітям і дорослим.
Супер, супер, супер!!!!!

Unknown сказав...

хочеться бігти і дивитись. і прост осидіти в кінотеатрі. давно там не була, останнє що дивилась Код Апокаліпсиса. цікаво, але не мультик. а мультики я люблю. думаю що я буду чекати доки вийде копія мультика на діску ,куплю і буду сидіти в теплій хатці на рідному дивані і дивитись мултика про Бджокраїнку. :))))) реклама класна у вас, ефективн о діє.