13 листопада, 2007

Зима вже тут

Зима увірвалася в місто, закрутила снігом, і захляпала багнюкою. Та чорт з нею, тою зимою, головне все такий настрій, і як це сприймати, так воно і буде. Мені подобається йти ввечері з роботи, коли під ногами рипить сніг. А ви вже привітали своїх близьких і знайомих з першим снігом? В нашій сімї привітання вже пройшло :), і це те, про що можна згадувати навіть влітку - як ми вітаємся з першим снігом.

Якісь маніяки в будинку через дорогу роблять балкон на 8 (чи то 9) поверсі. В тому будинку взагалі нема балконів, а їх балкон тепер буде як здоровенний прищ, який хочуть вичавити всі сусіди (в них же балконів нема). Тепер там будуть складувати всі непотрібні речі, їх число буде рости з року в рік, а потім балкон стане аварійний, і мусор лишиться там до загибелі самого балкону. Ах так, тепер з того балкону можна буде тріпати хідники сусідам знизу в вікно, хай знають, що їла їх собачка і чим вона жила останній тиждень :). Нє, ну все таки, чого балкон робити назиму?

Лінк який щиро потішив минулого тижня - http://rebutovo.ru/1/Animator-vs-Animation.php. Для людей, що працюють за компютером, просто таки обовязковий для перегляду.

Анекдот вихідних: "Маша Распутіна зробила губами бр-р-р і получила струс мозку".

На голову уже приходять думки святкування Нового року. Попереду знову Новий рік на фірмі, з тімом, і вдома. Попереду всі свята, попереду багато чого, і зима вже не здається такою довгою, адже вона вже почалася, і значить кілька днів уже пройшло :). Тримайтеся, пишіть, вітайте з першим, другим, енним снігом, і все у нас буде добре (бо головне - гарний настрій)

7 коментарів:

AMA сказав...

Розкажу по секрету - наше вітання з першим сніг це розтирання мого лиця снігом, закидування снігу за комір і все це у виконанні коханого чоловіка, плюс такі речі повторються дуже часто протягом першого тижня снігопадів ;).
І до речі, зробити таке з ним мені не вдається, якось пари не вистачає.
Зате весело, і я точно знаю, який сніг на смак :))))!

Roman LuVR сказав...

справедливості раді відмічу що я сніг в лице собі кидаю сам, аби не забувати смак, і встановлювати рівновагу.
а коли він буде поглибше, то в нас в Долині є цілі простори, де не пісяють собаки, і можна повалятися від душі обом, а там вже сніг летить куда і кому попало :)

Unknown сказав...

шкода щ оя далеко, а т об натерла вас тим самим першим снігом у всі щічки (на двох т оу вас ї х багато).
хочеться зими, справжньої із хуртовинами, снігом, заметілям иі морозом!!! і нового року!!! і свят!!! перший буде Миколайчик, ви були чемні????

Roman LuVR сказав...

ми дуже любимо подарочки, навіть якщо то і різочки :) тому чемним бути не обовязково, хіхі

Yuriy P сказав...

А в нас привітання з першим снігом відбулося сьогодні, після мого "чисто випадкового" прямого попадання сніжкою голову Юри Ч. Грали сніжки ми в парку, по дорозі в зал. Саме прикольно було коли біля нас зупинилася група дітей з садочку, пару хвилин подивились як ми граєм сніжки, сказали - "нечемні дяді", і пішли далі ...

Roman LuVR сказав...

:) я це уявив, красиво!

AMA сказав...

Щонечемні дядьки, то це факт :).
От пам’ятаю таку картину років зо два тому, коли ми ходили в кіно, тоді ще був Коля Н. і всі дядьки икдались сніжками. Звичайно, Юра і Роман передували і було це серед білого дня :), зате кумедно і не тільки діти кажуть, що дядьки нечемні ;).