09 березня, 2007

ПРОДОВЖЕННЯ СВЯТКУВАННЯ 7 БЕРЕЗНЯ ;)

Як і обіцяла, розказую вам дорогенькі про продовження святкувань ;).
Спершу розкажу про корпоративну паті, хоча це і не найприємніша частинка святкування :).
В принципі, ми не дуже горіли бажанням іти на вечірку у славнозвісний клуб "МІ100", незважаючи на всю рекламу і зусилля нашого відділу HR, але зваживши всі "ЗА" і "ПРОТИ", таки наважились, тим більше, що вхід по супер-дисконтних картках був безкоштовним ;). А відбувалось це так: групка молодих людей, після вже звичного перегляду моднячого серіалу "Відчайдушні домогосподарки", який транслює канал ICTV, таки нелюдськими зусиллями піднялась і понеслась нічним Львовом до клубу, де на нас мала б чекати гіпер модна дискотека з сюрпризом для жінок :). Мушу зауважити, що прогулянка нічним містом вартувала того, що ми таки вибрались на паті, чого вже не скажеш про саму вечірку, бо м’яко кажучи, враження від неї не дуже позитивні.
Найперше, місця було маловато, якщо не сказати, що його взагалі не було для 100 чоловік максимум, не кажучи про всіх майже 700 працівників серву ;). А от DJ гнав по повній ;), бо хоч я і вважаю себе любителем клубної музики, та це було занадто. Мабуть фанатик своєї справи, що ще тут скажеш, і може вже це не так погано для нього самого, але як для людей, які прийшли просто відпочити і потанцювати, ця вища матерія залишилась таки недоступною і незрозумілою :).
Наступним був сюрприз для жінок - так так, саме чоловічий стриптиз :), який в принципі важко назвати стриптизом, бо це було щось незрозуміле, на кшталт - випустили зголоднілого збоченця на сцену, який перед всіма потирав соски та тряс своїм "достоїнством", а якщо чесно, то в ті рідкісні моменти, коли він навіть пробував виконувати якісь танцювальні па, на нього не було приємно дивитись, бо справив він враження навіженого придурка :), якому чогось таки бракує ;). Здається мені, що наші люди вже минули той період, коли стриптиз був новизною і ми не могли оцінити, що красиво, а що пошло, і всі немов навіжені кидались на це шоу, бо раніше такого не бачили. Якщо слідувати широкорозповсюдженій рекламі і взагалі думці про те, що стиприз це мистецтво, то як можна назвати таке "почудіє" частиною цього мистецтва? Нам не потрібна пошлість, її купа кругом: на вулицях, в під’їздах, в громадських туалетах, і навіть у верховній раді. Тоді чому ж ми не можемо переступити через цю планку і зробити навіть такий вид розваг красивим, таким, який би милував око, і дивлячись на цей танець з роздяганням у людини залишалося б гарне враження?
Та на це мабуть ще знадобиться трохи часу, доки люди зрозміють, що якщо ти робиш свою роботу, то виконувати її потрібно якісно і відповідально, нехай це виробник, вчитель, лікар, продавець, чи навіть стриптезер, він же таким способом також заробляє гроші ;).
І от, ледве не забула, ще на цій "диво-паті" засвітились дві дівчини, очевидно PJ-ї ;), які мали б розважати присутню публіку своїми професійними танцями без стриптизу, але окрім того, щоб вилізти на бар-стійку і покрутити голими дупами (пробачте за відвертість) перед людьми, які і самі мають такі органи ;), вони не зробили нічого. Тривало це дійство за участю PJ десь хвилини 3, але гадаю всі змогли помітити їхню зверхність і наглість, коли вони таки стоячи на тій же бар-стійці попивали якийсь напій, навіть не навантажуючи себе таким заняттям, як рухатись у такт музиці ;).
І якщо чесно, то і клуб не являє собою нічого особливого, не вірите ;), переконайтесь: http://mi100.lviv.ua/, але попереджаю, сайт застарілий, ще від 2004 року ;). Одним словом, починаючи з наглих охоронців, та тіток в гардеробі, весь персонал вів себе зверхньо, і якось не вдалось нам отримати фан від цієї паті. Не знаю, чи то було спровоковано нашим враженням, можливо ми просто ще не доросли до таких пихатих закладів, де кілєнтів не мають за людей і абсолютно всі працівники зі сфери обслуговування поводяться так, наче роблять тобі грандіозну послугу, дозволяючи у них спуштошувати свої кишені. Мабуть таким шляхом ми ще довго будемо пробиратися до Європи, чого особисто я, аж ніяк не бажаю таки нам ;).
Одним словом, маючи нагоду оцінити і порівняти справді хороші нічні молодіжні клуби, хочу сказати Вам, що "МІ100" далеко не крутий заклад, яким він себе подає ;). І мабуть нам пора задуматись над тим, що не все, що нам пхають звідусіль це добре, пора дивитись реально на речі і не приймати за золото те, що якийсь, так само атстойний чувачок, назве золотом, хоча і сам він не вибирається далі свого носа ;). Ми ж не стадо баранів, яке ковтає все, що їм дають і мабуть будова країни починається з нашого вміння правильно побачити і проаналізувати ситуацію, а не рівнятись під загал, боячись висловити те, що ти думаєш насправді ;).
Та не все так погано, бо у наступному пості на вас чекає розповідь про справді гарний день 8 березня ;).

1 коментар:

AMA сказав...

Roman LuVR сказав...
в точку. МІ100 треба писати з мінусом попереду! все що вони навчилися робити якісно - виставляти ціни. дискотека в них - мрія грязних нігерів
9 березня 2007 2:31


Yuriy P сказав...
Мало місця, душно, накурено і ніякої вентиляції. Після 5 хв танців в такому середовищі просто голова йде кругом. Якось непродумано там дискотека зроблена.
p.s. І музика могла б бути кращою ...
9 березня 2007 2:41