05 березня, 2007

ПРИЙШЛА ВЕСНА :)

Давненько я чекала на весну. На ніжний вітерець, що бавиться моїм волоссям, на лагідне сонечко, що зігріває своїм теплом, а промінчики пестять щічки. Свято на душі, весна прийшла і так хочеться, щоб вона вже не ховалась від мене ні на мить. Щоб завжди була поруч. Мрію про ті теплі весняні вечори під зоряним небом. Про свіжість яскраво зеленого лісу і аромат анемон, які розсипаються білим шифоном по ніжно зеленому килимку в лісі. Пора надій, пора оновлень і пора кохання. Весна символізує пробудження землі, а від так і душі, початок нового життя. Все частіше погляд вловлює зорану свіжу землю, яка готова прийняти у своє лоно насіння, аби незабаром одарувати нас своїми щирими плодами. Все навколо пробуджується, абсолютно все, і так хочеться аби в серцях людей відтаяла та льодинка, що заважає нам щиро радіти життю.
З’являються нові стимули, нові ідеї та мрії. І хочеться летіти, летіти високо в небо, понад горами, понад хмарами, за далекі горизонти, де незвідані краї, де можна розпростерти крила і насолоджуватись своїм польотом, польотом під сонцем, між небом і землею, коли теплий та сильний вітер огортатиме і окутуватиме у свої обійми. Мрії, мрії, мрії...
Життя готує нам багато несподіванок, і хочеться прожити так, аби не втратити жодного моменту з цього дорогоцінного часу, який відведений тут. Летіти у мріях далеко далеко, спробувати зробити те, чого раніше боявся і просто насолоджуватись можливістю переживати ще одну весну, насолоджуватись присутністю близьких та рідних людей, насолоджуватись тим, що любиш, що люблять тебе і віддавати всю свою любов зповна. Не закриватись, не ховатись, не тікати, не втримувати у собі свої почуття, не закривати долонями очі, коли можна дивитись у душу коханому, і бачити там ті ладекі горизонти, куди так манить внутрішня сила і летіти, летіти, летіти.
Не хочу повертатись на землю, до постійних буднів та турбот. Хоча б не зараз, не цієї весни, не можна втрачати жодного моменту, бо час біжить, а життя проходить.
Весна кличе, весна манить і дарує нові сили на здійснення всіх бажань. Безмежний простір життя чекає, тільки відчуй його і лети, лети назустріч долі і весні...

1 коментар:

AMA сказав...

Roman LuVR сказав...
Мені сподобалося. Дуже мяко, лірично, соковито - картинка так і малюється перед очима.
Одне хотів би перепитати, цитати:
"Мрію про ті теплі весняні вечори під зоряним небом"
"Не закриватись, не ховатись, не тікати"
"Не хочу повертатись на землю, до постійних буднів та турбот"
- власне останнє речення насторожує... невже тут так погано (а перші дві фрази це яскраво заперечують), що треба замкнутися в мріях? Сподіваюся я просто це недорозумів, бо я тоже хочу дивитися в очі, яким добре в реальності ;-)
Вичитав в Віві фразу, яка змінила життя Шовковського: "жодне бажання не дається нам без внутрішньої сили його реалізувати". Так що треба ще багато встигнути цієї весни!
5 березня 2007 11:44


AMA сказав...
"Мрію про ті теплі весняні вечори під зоряним небом" тільки з тобою ;),
"Не закриватись, не ховатись, не тікати" це про соромязливість, яка все ще іноді виникає ;),
"Не хочу повертатись на землю, до постійних буднів та турбот" а хочу бути весь час з тобою, бо коли ти поруч, то тих буднів і турбот просто немає, вони всі зникають, і я абсолютно щаслива, більше мені нічого і нікого не потрібно.
Сподіваюсь тепер сумнівів не залишається ;), цьом!!!
5 березня 2007 11:55

Roman LuVR сказав...
Ну це навіть приємніше, ніж коли я читав статтю :-)
6 березня 2007 0:32