07 березня, 2007

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ ;)

Сьогоднішній день розпочався з досить приємних подій. Властиво, а як же інакше ;), це ж 7 березня :))).
Зранку я проснулась з дуже сильним відчутям задоволення, адже завтра не потрібно вставати раненько - вихідний, а сьогоднішній день обіцяє багато приєних несподіванок :) і я не помилилась, а почалось все з ранкової смс, яку я дуже зацінила ;) (спасибі любому автору ;)). Це був перший позитивний момент дня, що розпочався, який, я б сказала дав таки добрячий заряд енергії на день і просто супер-хорошого настрою ;).
Йдучи на роботу, звичайно, потрібно було гарно зібратись, оскільки сьогодні до дівчат буде прикована особлива увага (зрештою нам би так хотілось ;)), і всі мої оці особливі париготування пізніше назвали "особливою бойовою розкраскою" (особлива подяка Ю.П. ;)), але так як я людина добра, і коментатора особливо люблю ;), то сприйняла це як комплімент, тим більше, що мені ця розкраска подобається, а значить оточуючим мабуть також :))))).
На робочому столі мене чекав особливий сюрприз - подарунок фірми, який складався з листівки і коробки "ніжних та легких" цукерок Рафаелло :). Гарно, приємно і головне романтично ;), цікаво таки хто придумав такий варіант :).
Але це ще було не все, адже наші мужні чоловіки не оминули дівчат тіму своєю увагою і замаскувавши під стратегічно важливий мітинг тіму заскедьюлили нам сюрприз (правду кажучи ми здогадались ;), хоча таємничість залишилась) . А сюрприз просто супер :), я навіть і не знаю, як по-іншому можна описати. Просто грандіозно - ніжно-рожеві тюльпани :), які ж вони все-таки молодці, що не дарували червоних троянд, а вибрали такі особливо ніжні квіти, такого чудного кольору :). Це, до речі, свідчить про те, що наші хлопці вже не належать до того страшого прошарку населення, яке живе застарілими стереотипами, що особливо тішить мою душу :). І як я люблю квіти, просто обожнюю, це так чудово ніжно і просто приємно :). Але наші джентельмени і на цьому не зупинились. Кожній дівчині дістався мякий песик, такий світлий і пухнастий :), просто лапочка ;). Листівки правда були спершу без привітань "від руки", але і тут наші герої виправились - вони на ходу всім залишили свої побажання. Мушу зазначити, що таких добровольців було вже і не надто багато, та все ж вони були, хоча і залишилась частина таких, які просто втікли, сховались, або сказали, що у них поганий почерк ;). Та ці дрібниці памятати не будемо, простимо, зважаючи на ті приємнощі, якими вони нас сьогодні таки наділили :).
Солодкий стіл, посмішки кругом, це таки приємно і звісно позитивно, адже в повітрі відчувається свято і так гарно дивитись довкола, коли люди посміхаються ;).
І це ще не все, бо вечір тільки починається, а фірма рідна дарує нам сьогодні розважальний вечір у клубі "МІ100", на який ми обовязково завітаємо :). Детальніше про вечір розкажу мабуть вже після нього ;), гадаю залишиться купа вражень і емоцій :).
Ну от, а завтра обіцяє бути не менш цікавим, про завтра я вам теж розкажу, мабуть, вже після завтра ;), хоча скажу по-секрету, що завтрашнього дня я дуже чекаю і дуже хочу, щоб він був сповненим приємних подій ;).
А от що скажу вам на завершення: нехай і кажуть, що це свято Клари Цеткін і свято комуністів, і не для українських жінок, але так приємно, коли тебе огортають увагою, вітають і дякують за те, що ти просто жінка, дарують квіти і солодощі і просто посміхаються, що в думки зовсім не лізуть думки про те, хто заснував це свято і з якою метою, а просто відчуваєш себе щасливою і радієш життю. Тому не варто відбирати у жінок це свято, бо для багатьох це єдиний день у році, коли вони себе по-справжньому можуть відчути жінками, бодай навіть на роботі, і можливо єдиний день, коли чоловіки дарують свою увагу. Гадаю, жінки заслуговують на нього, бо не кожній щастить мати біля себе справжнього чоловіка, який не зважаючи на будні залишається ніжним, чуйним і уважним ;). СПАСИБІ ЧОЛОВІКИ ;)!!!
Тепер ось так виглядає моє робоче місце ;).

1 коментар:

AMA сказав...

Roman LuVR сказав...
про подарунок від фірми - за уже підтвердженою інформацією за це був відповідальний чоловік Наталі. так що підозрюю Наталя також брала участь в генерації ідеї :-)

за тюльпани особлива подяка Богді, колір то була його власна ініціатива. А про те що це не мають бути рози по моєму висловилися всі.

мякі іграшки я пропонував з самого початку, сказали що то інтимно. було ще 4 інших варіанти, правда їх прокатили з різних причин, варіанти називати не буду - на наступний рік пригодяться :-) Так що получилися таки іграшки, і прикольно - незаловолених здається нема.

Вітаю з наступаючим святом, прикольно мати таке свято на самому початку весни, таке піднесення. з 8 березня!
7 березня 2007 9:46


AMA сказав...
ДЯКУЮ ДЯКУЮ ДЯКУЮ І ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ ;)!!!
7 березня 2007 9:49


Надюня сказав...
Весни+кохання+удачі!!!! Багато радості і море задоволення, просто від житття, просто від весни, просто від роботи. по доброму тобі заздрю, бо моє робоче місце не виглядає таким гарнюнім. можна нескормне питання - де ж твоя робоча техніка? :-))))))
9 березня 2007 0:27


AMA сказав...
дуже дякую Надя :). Взаємно, тобі бажаю того ж ;), бо ми всі на це заслуговуємо :). А вся тежніка робоча знаходиться трішки правіше від композиції на тому ж столі ;), просто стіл великий, тому і місця багатенько ;).
9 березня 2007 1:09